Az ellenzék a kormány megbuktatására játszik a Quaestor-botrányban, de nem fog célt érni – mondta Lázár János. Lázár János a szerint ugyanakkor az előző kormányokat és az Magyar Fejlesztési Bank (MFB) előző vezetését súlyos felelősség terheli. Beszélt sok érintett önkormányzatról is, ám ilyet a VS.hu az erről már elhíresült Győrön kívül nem talált

Forrás: vs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
lézerjanika ! ne legyél már ennyire magabiztos !!
Jobb lenne, ha elkezdenéd " bevallani " a birósági
JOGERÖS döntés értelmében az állami pénzeken
történt szexturista számláidat !! Amig nem késö !
papa.49
Lézeres, lázas vagy, de ne igyál előre a medve bőrére, mert lehet a tied lesz lenyúzva...
gibgab
G Lázár is hazudik.
"Volt fedezet a hitelre?
Rogán Antal pár hete a Napi Gazdaságnak azt mondta az ügyről, hogy vizsgálni kell, „hogyan kaphatta meg a cég garancia nélkül a hitelt". Rogán szerint több mint két évbe telt 2010 és 2012 között, hogy az állam úgy módosítsa a szerződéseket, hogy a hitel mögé érdemi vagyoni garanciák kerüljenek.
Az Index birtokában lévő, erről szóló 2008-as MFB igazgatósági jegyzőkönyv szerint 8-féle biztosítéka és 7-féle fedezete volt a hitelnek. Például jelzálogjog az ETO Park ingatlanjain (tehát a győri stadionon is), a cég mindenkori eszközein, a Quaestor készfizető kezességvállalása, 200 millió forint óvadék elhelyezése egy MFB-számlán, inkasszós jog a cég és a Quaestor valamennyi számláján. (Kérdés persze, és ezt az Orbán-kormány alatt kinevezett MFB-vezetés vitatta is, hogy mindez elegendő fedezet-e ekkora mértékű hitelhez.)
index.hu/belfold/2015/04/02/quaestor_gyori_eto_17_milliardos_hitel_szijjarto_rogan_vizsgalobizottsag/
Mindenesetre úgy tűnik, Rogán nem mondott igazat akkor, amikor fedezet nélküli hitelről beszélt."
nyanya001
Minden hájjal megkent csirkefogók vagytok egytől egyig !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.