Mi van azokkal akik rossz (sicc) időpontban utaztak el vidékre és nem jöhetnek/jöhettek volna vissza vasárnap a fővárosba?

Feltöltő: IT
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
@charlie: Hol itt az önzőség? Ha mondjuk befizeted a havi kábeltévét, majd utána azt mondják, csak minden másnap használhatod, neked sem tetszene.
A kevesebb autóhasználattal igazad van.Civilizációnk fejlettsége, ill. fejletlensége okozza, hogy kényszerítő okok miatt használni kell a gépjárművet. Persze van mikor csak kényelemből használjuk.
És itt tovább lehet menni. Álljanak le a gyárak, álljunk le a fűtéssel. A Földnek jobb lenne. Hosszabb távon talán nekünk is. De ma éhen halnánk, megfagynánk.
charlie
@nanena: nem jó a hasonlatod. inkább úgy, hogy befizeted a netet, és megkérnek, hogy ne tölt orrba szájba, mert most éppen lassulás van (pl. elvágta valami a kábelt), hogy a többi embernek is jusson.
nanena
@charlie: Ha korlátlant fizettem, akkor is ideges vagyok. Nem az én dolgom, hogy biztosítsam a megfelelő sávszélességet.
Zwei
ez egy átgondolatlan, elkapkodott, előkészítetlen baromság, nem pedig megoldás, én úgy veszem, mintha nem is lenne:P
ugyeugye
@charlie: Egy dolog a belátás, másik, hogy az állam veled semmilyen formában nem korrekt, te viszont állandóan kényszerpályán mozogsz.
Arról nem is szólva, hogy a múlt hét tele volt olyan problémákkal, amikre csupa rossz választ kaptunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.