Kihagyják őket a kártalanításból, ezért felfüggesztik az ügyfélfogadást a debreceni Quaestor-iroda dolgozói. Nem tetszett a debreceni Quaestor-iroda dolgozóinak Rogán Antal törvényjavaslata a cég által megkárosított ügyfelek kárrendezéséről, és ma reggel ezt a tájékoztatót ragasztották ki az iroda bejáratára: A tájékoztatóra a Kicsisarga.hu bukkant rá. Hétfőn a cég több Budapesti fiókjából is arról érkezett információ, hogy sztrájkba léptek a dolgozók, mert nem kapnak fizetést. A Quaestor-károsultak Facebook-csoportjában kedden arról írtak, hogy sehol nincs nyitva Quaestor-iroda, talán szerdán nyitnak ki egy-két helyen. Rogán pénteken nyújtotta be a kárrendezésről szóló javaslatot, és tele volt „hibákkal”. A károsultak egy része kimaradt volna a mentésből, csak a kötvényeseket mentette volna, közülük is csak azokat, akik a Quaestor brókercégétől vettek kötvényt. A javaslatot kedden fogadta el az Országgyűlés, és előtte javítottak, a cégcsoport bármelyik kötvényese megkapja...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
lesz még egy két érdekes fordulat...
wagabund
@bundi: ...ettől fél a hatalom... mit tudni mire készülnek.
kisangyalom13
Miért nem tartóztatják le a csalás tippadókat? A dolgozok, tudják kik a tippadók, miért nem mernek tanúskodni? Média mindenütt hallgat a tippadókról, miért nem mernek nyilatkozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.