Már Bayer Zsolt szerint is lefelé tartó spirálba jutott a Fidesz, és itt az utolsó pillanat, hogy előkeressék régi őszinte lelküket. Bár most "a Jobbiknak a legnagyobb a lelke", a kormánypártnak nem szabad elfelejtenie, hogy az ő lelke is megvan még, sőt - írta a tapolcai időközi választás eredményét értékelő, lelkesítő publicisztikájában Bayer.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"...itt az utolsó pillanat, hogy előkeressék régi őszinte lelküket. .." Kösz, de nem kéne azt előkeresni, mert egyrészt, ilyen soha nem volt a gengszterpártban, másrészt az b"+őszinte lélek" már ott van mészáros & mészáros számláján, a "gecci" szatyros habonynál, vajnánál, a rolexes "kemjényen dolgozó lakóparkos" rogánnál, lézernél és az összes maradék miocskos csókosnál - szintén számlákon !
Anna Mária
@Toby: Bayer önmagához képest most nagyon visszafogott volt: tele a gatyája.
Toby
@Anna Mária: Én is így látom, a tőle megszokott bunkó, tapló stílus, most valahogy lemaradt ! Valszeg már elfogyott az ajándékba kapott 25 milliócska és kétes a pótlása !
tökölődő
Én is tapló buzinak gondolom. No nem a Herakaleszt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.