„Sedamdeset dva sata” (Hetvenkét Óra) a horvát egészségügy-minisztérium projektjének a neve. Minden, rosszindulatú daganattal diagnosztizált beteg érdemi kezelését – beleértve a sebészeti beavatkozást, a sugárkezelést és a kemoterápiát – három napon belül el kell kezdeni. A gyors orvosi beavatkozás egyrészt gyakran a súlyos betegek túlélési esélyét is növeli, de amennyiben még sem, akkor is egyértelműen hasznos, hogy a várakozás és a bizonytalanság okozta stressztől legalább megkímélik a pácienst.

Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
A gyors orvosi beavatkozás jelentőségét csak akkor fogjuk fel igazán, ha saját magunk, vagy közvetlen hozzátartozónk került már ilyen helyzetbe. Sokszor tényleg órákon, vagy perceken múlik az életünk.
1magyar
Zombor felkötheti a gatyáját ehhez képest!
Bartur
Kötelezném a döntéshozókat, hogy családtagjaikkal együtt kizárólag a közegészségügy szolgáltatásait vehessék igénybe max. átlagos szinten.
Kíváncsi lennék a változásokra.
Persze, ezt más területeken is ki kellene próbálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.