Egyre kellemetlenebb a kormánynak, hogy még mindig szabadon lófrál egy Fidesz-közeli bróker. Tarsoly Csaba ezért két napon belül előzetes letartóztatásba kerül – értesült a Hír24 kormányzati forrásokból. Állítólag erős kormányzati nyomás nehezedik a hatóságokra, hogy mielőbb letartóztassák a felelősöket.

A lap szerint a kormány már csak azért is szeretne gyorsan cselekedni, nehogy ráégjen az országos felháborodást kiváltó ügy, hiszen köztudottan Tarsoly nagyon jó fideszes kapcsolatokkal rendelkezett. Ugyanakkor a kormányzatnak az már nem jelentene problémát, ha a későbbi, bírósági szakaszban kiengednék az üzletembert az előzetesből.

A Hír24 arról is ír, forrásai szerint készül egy "lex offshore" törvénytervezet is, amely révén a brókercégek külföldi székhelyű vállalkozásban lévő vagyonát is zárolhatnák.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Csak nem azért kerülhet ilyen későn a lecsukásra mert eddig mentenie kellett a menthetőt. A takarításhoz idő kell.
A nyomozó hatóság miért nem az első napon vette őrizetbe ? Csak nem felső utasítás miatt kel várni ezzel az intézkedéssel egy pár napot ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@kkalman: Mert itt mindent meg lehet tenni büntetlenül.
eugen4402
@gödörben: A "Tetszik"-re klikkeltem, pedig csak az észrevételed tetszik, amiről szól, az egyáltalán NEM tetszik...
gödörben
Egyébként kit érdekel, hogy beültetik egy luxusbörtönbe, vagy háziőrizetbe kerül és él mint marci hevesen. pár év múlva pedig felmentik, hogy nem is történt semmi. Már most pedzegetik, hogy átminősítik a vádakat "nincs helye nyomozásnak, hanem marad egy szabálytalan pénzügyi tranzakció."
Yoda69
Sajnos a magyar ember torkan barmit le lehet nyomni. Annyira egyertelmu a fideszes kormanyzati kozremukedes, hogy az mar a napnal is vilagosabb.
Egy normalis orszagban, a kormanyfo mar lemondott volna. Nalunk meg semmi, siman ellopjak 150 ezer ember befekteteset, mig a sajatkent kezelt kozpent kimentik.
Es ezek pofaztak hogy az allam eltozsdezte a nyugdijvagyont.
silber13
@kkalman: Dehogy egy ló! Egy egész ménes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.