Az Audi Hungária Kft. győri központjában április 20-án ünnepélyes keretek között Gerd Walker, járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató adta át Csizmadia Gábor rendőr dandártábornoknak a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság legújabb szolgálati autóját – számol be a Police.hu.

Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség

Fotó: police.hu

A rendőri jelleggel ellátott ibiszfehér színű, Audi TTS Coupe a Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályához kerül, segítve a közlekedésbiztonság növelését.

Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség

Fotó: police.hu

A jármű a legmodernebb technológiával felszerelt. A vezetőtámogató rendszerek növelik a rendőrök biztonságát és virtuális műszerfala hozzájárul a szolgálati feladatok elvégzéséhez.

Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség

Fotó: police.hu

 A 2005-ben és 2008-ban átadott Audi TT, valamint a 2013 decemberében átadott A3 Limousine után a TTS Coupé immár a negyedik autó, melyet az Audi Hungária a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendelkezésére bocsátott.

Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség

Fotó: police.hu

Új Audi TTS Coupét kapott a rendőrség

Fotó: police.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na végre ! Azuért nem mindegy, hogy egy hétköznapi, jobbágy Skoda Oktáviát törnek a derék rendérek rommá, vagy egy tökös Audit ! Ennek a kipufogó gáza is 20.000-nél kezdődik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@papa.49: Föleg, amikor a Györt elkerülö autópályán " üldözni kezdenek "
egy német vagy osztrák rsz-u Porsche, vagy Ferrari " ellenfelet "..:-)
volvós
"...Engem jobban érdekelne,hogy mi lesz a 2 éves,előző Audi sorsa.
Ha kilóra adják el,értesítést kérek!..."
papa.49
@volvós: @volvós: Egyszer volt szerencsém látni a megkülönböztető jelzéssel haladó autót amint üldözött egy másikat Mosonmóvár felé, biztos ismered az utat, nem olyan nagyon nehéz de a zsarunak sokszor kevés volt a 2 sáv, még úgy mondtam is magamban minek ilyen autó ha nem tudja vezetni...
Az előző Audikat már ami elkerülte a kukát, azt eladták átfényezve az egyik ,,fontos jó elvtársnak,, természetesen xarért, húgyért!!!
wagabund
ezek nem üldözésre kellenek, nem is szabad, mert nálunk igencsak riadalmat okozna, és ebből eredően balesetet a civilek közt.
egyszerűen, ha kell, pik-pak ott vannak ahol buli van az autópályán, és kell a rendőri segítség.
szóval ez nem amerika.
karma1
Na jo, ebbe hogy preseli be magat a 3 intezkedo rendor, meg az 1 darab eloallitott? Mert szerintem ez utobbit szepen ossze kell majd hajtogatni, mint a levelestesztat, mert ulve ide egy chihuahua se fer be, az tuti!

Szoval lehet huzni a strigulakat: elb@szott, harcban sosem probalt Gripenek, ketuleses Audik rendorautonak, Combino villamosok a koznepnek, hasznalhatatlan legkondicionaloju Mercedes buszok a BKK-nak, ...

Es akkor meg nem rendeltunk uj trolibuszokat oroszorszagtol, sem metrokocsikat!

Azer' el tudjuk mi b@szni az Isten penzet is baromsagokra, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.