Kábítószer-árusítással gyanúsított férfit vett őrizetbe a rendőrség Érpatakon – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a 34 éves gyanúsított információik szerint környékbelieknek, köztük fiatalkorúaknak is árulta a drogot.

A nyíregyházi rendőrkapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztályának nyomozói múlt péntek este bűnügyi információk alapján tartottak házkutatást a férfi lakóhelyén, egy érpataki családi házban, ahol – a gyorsteszt szerint – új pszichoaktív anyagot foglaltak le, amelyet szakértők vizsgálnak.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Csak talán nem a pitykés mellényes, libatollas kalpagos, habzó pofával buzizó polgármester birodalmában történt ez a bűneset?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@sentinel216: De bizony, az az elmekórtani darutollas pojáca a pógármester' !
papa.49
@sentinel216: Igen ennek kellene lenni a főszabályoknak, de egyre kevesebben vagyunk akik a más véleményen levőben is az embert, és nem az ellenséget látják, sajnos...
világlátó
Már semmin sem csodálkozom, ami Érpatakon történik. Ott azt a világot, már csak droghatás alatt lehet elviselni.
hetöndöe
@sentinel216: @Toby: Hát ez a Jobbikos polgi ránézésre sem normális,hát ha még mond is valamit de a falu se,ha megválasztotta ezt a félkegyelmű barmot.
sentinel216
@világlátó: @hetöndöe: @papa.49:
Ezt találtam írni:Empátia és tolerancia, nálam főszabályok.
Na, az ilyen lények megingatnak a hitemben és jó hogy kitalálták a mondást: A kivétel erősíti a szabályt." Ennek a pojácának a megnyilvánulásait nem kell és nem lehet megmagyarázni. Ezt - ha kell, erőszakkal -, el kell törölni. Utána néztem a YouTub - on a viselt dolgainak. Még a tanult újságírókat is megfélemlítette a végtelen és erőszakos ostobasága. Menthetetlen. Nálam agyasabb embernek kell kitalálni, mit lehet tenni az általa sanyargatott település lakói érdekében. Talán zárt osztály?
nezelodo
Kerekre nyílt szemmel nézem ennek a fazonnak a dolgait. Az még rendben van, hogy "sajátos a viselkedése", de hogy egy falura így rátelepedjen az szinte hihetetlen. Az én falumban anno az ilyent a falu bolondjaként kezelték, elnéző jóindulattal hagyták jönni menni, beszélni, de hogy a falu elöljárójának válasszák, az nem jöhetett szóba, mert az a "bolond" is ismerte saját korlátait. Csodálkozom, hogy nem akad egy tökös legény azon a településen, aki helyre tenné a hibbant polgit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.