Azt mondja nekik, hogy orvos, urológus. Általános iskolák körül látták már többször, az egyik fiú lefényképezte, így bukott le.

A TV2 Tények című műsora járt a dolog végére, több szülőt is megszólaltatva.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Rosszul tudja a rendőrség: igenis, történt bűncselekmény!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Anyukáknak kell ezzel küzdeni? Nincs egyik családban sem egy hím, aki ezt a véglényt a farkánál fogva felköti és lenyesi?! Hím végtag nélkül megszűnne az ok, hogy az iskola krül olálkodjon. Hihetetlen. A rendőrség óránként rájárhatna és segíthetné kigyógyítani a betegségéből. Mondjuk lépcsőzgetéssel. Soszor leesne a lépcsőn magától óránként. Nekem kell tippeket adnom?
nyanya001
A rendőrség szerint nem bűncselekmény, tehát megvárják,
amíg ez a genetikai hulladék vegzálja is a kisfiúkat !

Megérdemelnétek, hogy a ti kölkötökről is lehúzassa a nadrágot, tudom,akkor

rögtön bűncselekmény lenne !
m.macskosz
Talán nem csak a fórumozókat kellene figyelni tekes legények, hanem felfogni agyilag, hogy a világ kulturáltabb felén a pedofília bűn! Ennek egyik változata, amikor gyermekek meztelen fotóit töltik fel a net-re perverz alakok élvezetére apellálva. Képzeljétek baromarcúak, ha nem a monitoron nézegetik a meztelen kisgyermekeket, hanem a való világban, az is SÚLYOS BŰNCSELEKMÉNY, SŐT!
sentinel216
Ha már képet készítettek a szemétládáról, miért nem plakátolják ki a városban, miért nem mutatja be a helyi TV? A többit bízzuk a szülőkre! Ha már a rendőrségnél ez nem büntetendő cselekmény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.