Több napja ismerjük, hogy a kormány milyen kérdőívvel akar újabb hivatkozási alapot teremteni a saját, hazug politikájához. Tudjuk, hogy a kérdőív a migráns ügyekben járatlan állampolgárokat be tudja csapni, és hogy sokan el fogják hinni: valódi lehetőségek közül választhatnak, ha bármit bejelölnek, és a kérdőív a demokratikus beleszólás jogát adja meg nekik. Nem halljuk ugyanakkor, hogy az ellenzéki politikai erők miben egyeztek meg a kérdőív hamis és megválaszolhatatlan voltának leleplezését illetően.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökölődő
Ezek még ahhoz is balfaszok, hogy ellenzéknek tüntessék fel magukat. Amíg a Gyurcsányt nem fogadják el elsőszámú ellenzéki vezetőnek ez így is marad. A többi egy impotens pöcs Mesterházystól, Bajnaistól, Tóbiásostól, Szanyistól. (talán harmadosztályú párttitkároknak lehetne használni őket. De csak nagyon talán.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.