Elképesztő állapotok uralkodnak a kiskundorozsmai orvosi rendelőben: potyog a vakolat a falról, az ablakok és az ajtók majd kiesnek a helyükről és most már az egerek is megjelentek az épületben. Bár uniós követelmény, de az akadálymentesítés sem megoldott, pedig a rendelőhöz csak lépcső vezet – hangzott el az RTL Klub híradójában.

Az épület a szegedi önkormányzat tulajdona, ők azt ígérik, jövőre lesz felújítás. Eddig állítólag azért nem tettek lépést ez ügyben, mert nem volt rá pénz, de most több százmilliós forrást nyertek el egy pályázaton az egészségügyi intézmények fejlesztésére.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ez szégyen az önkormányzatra nézve!! Vajon mikre költhettek ez alatt a 25 év alatt?
Stancika
A falu lakosságát nem zavarta? A saját két kezükkel is segíthették volna a rendelő kisebb karbantartását. Nem hiszem hogy csak öreg nyugdíjasok élnek ott.
darwin
@Stancika: Mire gondolsz?Vettek volna macskát az orvosnak??A rágcsáló és rovarirtásra már a legkisebb boltnak is szerződni kell egy gázmesterrel,komoly pénzekért,hát még egy egészségügyi intézménynek.Az ÁNTSZ ellenőrzi állandóan,itt elmaradt?
Vagy a minimálbérért letudott három műszak után vakoltak volna a falusiak?Esetleg rámpát buheráltak volna akadálymentesítésként?
Egy épület renoválása manapság milliókba kerül,már az anyagdíj is.
Toby
Nyugi, az egészség- és halálügyi sok államtitkár egyike majd megmagyarázza, hogy milyen hasznosak ezek a kis egérkék, mert összeszedik a könnyű sebészeti beavatkozások anyagmaradványait !
Kdnp-s javarlat pedig az lesz, hogy minden rendelőbe egércsaládot !
kamazuka
Jó,jó de mi ebben a hír?
Patkányok meg a parlamentben!
karma1
Nagyon csunya dolog mas karan szorakozni, de most megtettem, mert a hsz-ek olyan talaloak! (sajnos...:o(((
Nem vagyunk egy egzotikus orszag, bengali tigris tehat megse szaladgalhatna a rendeloben, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.