Bármennyire is szeretné a Fidesz és a KDNP, nem úgy tűnik, mintha a magyarok megbarátkoztak volna a vasárnapi zárva tartással. Ezúttal a Kettős Mérce Facebook-oldala közölt képet, amely mindent elmond az emberek dühéről.

"Templomba mentünk, nyitás hétfőn" – újabb üzenet a KDNP-nekForrás: facebook.com/magyarinfo

Ha hasonlóan vicces képet talál a boltokat járva, küldje el nekünk a [email protected] címre, hogy közkinccsé tehessük azt is.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@sziha: Településünkön termesztik az epret. Az eper föld mellett árulják bódéból, tegnap vettem, kérdeztem, hogy ma lesz-e, mert ma este vinnem kellene egy ismerősömnek. Tudod mit mondtak, nem, nem lesz mert vasárnap nem árulhatják. A mára beérett termés mehet a kukába, mert túlérik. Az a fránya eper, érik és érik nem hajlandó vasárnap sem leállni!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@KERKA: Én nem tudom, hogy árulhatja-e. Nekem ezt mondta, nem árulhatja. Vagy is lehet, hogy árulhatná, csak aki leszedje az nem dolgozhat. Az eper szerintem nem azonos, mondjuk a dinnyével, almával... Pont azért vesszük termelőtől, hogy az friss szedés. Náluk, mindig reggel szedik, és azt adják el. Előzőnapit nem árulnak.
KERKA
@zöldszem: Hát hallod, jól meg van ez kutyulva. De kiváncsi vagyok a dinnyére a nyáron lesz-e az útmentén árusítása:))
zöldszem
@KERKA: Az lehet, hogy lesz, csak az termelőnek kell árulni.
Az is érdekes lesz, mert lehet, hogy a környező településeken is van árusításra engedélye, de nincs annyi családtag. El van ez b...va, mint annyi minden amit csinálnak.
karma1
@orogordog: Nincs semmi baj az elore felvagott elelmiszerekkel, ha folyamatosan csereli es figyeli azt a szemelyzet. Akkor nincs fosas, csak jolmukodo delikatesz pult...:o))
Zsuzscsino70
@orogordog: Értem. Szóval ha egy gyári munkásról van szó, akkor úgy kell neki, ő választotta, de ha egy kereskedelemben dolgozóról, akkor jaj, szegény!
Bercifiu
A mocskos csuhások elmehetnének a büdös 3,14 be. Hétvégén ha valamit javítani kell s kellene venni valamit hozzá, akkor majd csak egy hét múlva lehet megjavítani. Még Orsóstól is mocskosabbak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.