Valakinek Budakeszin sikerült egyetlen képpel elmondania mindent, amit csak lehet a vasárnapi zárva tartásról, így a tökéletes dal után megszületett a tökéletes nyitva tartást jelző tábla is. A fotó a 444 egyik olvasójának köszönhető.

Tökéletes kép foglalja össze a vasárnapi zárva tartást
Forrás: 444.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, valami marha majd kitalalja, hogy megbunteti az uzlettulajdonost, mert kirakta az ajtatos mano alszent fotojat, es szemelyisegi jogokat sert ezzel. Mert ma meg ez is elofordulhat Ma.o.-n,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@karma1: Ááááá...ne hidd, egy jogász iparitanuló is nyerné az ügyet, ugyanis az nem fotó a tetűről, hanem egy jól sikerült grafikai rajz egy jól eltartott szemétládáról !
Dr. Felipe
Hétfőtől szombatig nyitva, vasárnapra meg csak tömjén elvtárs mosolya marad, hát ez sem kevés.
Desischado
Komolyan az életkedvem is elmegy, ha ennek az álszent ájtatos manónak kell nézni az undorító képét! A kép önmagáért beszél, nagyon jól demonstrálja ezt a vasárnapi bezárás őrültséget! Rohadjon meg a kdnp, amiért kitalálta, és a fidesz, amiért megszavazta!
kkalman
Mazochista lehet az üzlet tulajdonosa, hogy mindennap ennek az álszent gazembernek a pofáját nézegeti. Arról már nem is beszélve, hogy a több ember ellen elkövetett folyamatos undorkeltés tényét is megvalósítja.
mate03
@kkalman: Ha jó kereskedő lenne,ki írná hogy egy köpés húsz forint !Hétfőtől szombatig,meglenne a vasárnapi kiesés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.