Kivetette magát a kilencedik emeletről egy kismama Dunaújvárosban, mert nem tudta feldolgozni, hogy a kisfiát elvették tőle – írja a Bors.

A 32 éves nő terhes volt, a lap azt írja, a tragikus eset még kedden történt. Az áldozatnak és volt férjének közös gyermeke volt, ám a válás után azt a férfi kapta, aki Németországba költözött vele.

Időközben a munkáját is elveszítette, időnként a piacon árult. Többször próbálta megölni magát, előfordult, hogy gyógyszereket vett be, és a nyolcadik emeletről is le akart egyszer ugrani, de azt sikerült megakadályozni. Mióta újra gyermeket várt, ismerősei reménykedtek benne, hogy letett öngyilkossági szándékáról.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Pszichiáter kellett volna neki, mert nyilvánvaló, hogy sérült volt mentálisan. Nyugodjék békében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
@Mobil123: - de, szokta.
Sőt, ahol bántalmaznak gyereket, otthagyni is szokta, vagy visszaadják.
Gondolj azokra a szülőkre, akik férgekkel etették a gyerekeiket és a bíróságnak az volt a véleménye, hogy vannak országok, ahol ilyesmit esznek és ez nem jelent rossz tartást.
darwin
@Mobil123: Az apa elvitte a gyereket Németországba,mert ott lakik,tudta fizetni az ügyvédeket - az anya munkanélküli lett.
Szokta -e elvenni a bíróság a gyereket?.Több esetről tudok,ahol az apa dolgozni sem engedte a feleségét,mondván,hogy legyen otthon a gyerekkel,aztán amikor új nő jött a képbe,simán neki ítélte a gyereket a bíróság,mert az asszony nem tudja eltartani és a ház is a férj nevén van.Ráadásul a feleség tudta,hogy egzisztenciálisan ellehetetlenült,ezért már a tárgyalás előtt nagyon sokat sírt,ezért a férj rámutatott,hogy milyen idegbeteg a felesége.Ennyit az objektív ítélkezésről.Ha jó ügyvéded van,simán megnyersz mindent.
Mobil123
@darwin: Bizony vannak ilyen esetek is amit írsz, de van olyan is amikor a férfi utcára kerül a válást követően. Én azt gondolom egy válásnál mindig kettőn áll a vásár.
darwin
@Mobil123: Ezért nem kell megítélni senkit.Egyszemélyes válás nincs.
Hacsak...Skizofrénék elválnak önmaguktól.
Mobil123
@darwin: Nem feltétlen ítélet volt részemről. De most is azt mondom valaminek lennie kellett. (nem biztos hogy csak egy jó ügyvéd volt a férj mellett!)
darwin
@Mobil123: Én sem szószaporításként mondom /de szaporítom :) /
Az már ítélet,ha leírod,hogy lenni kellett ott valaminek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.