„Magyarország a jogállam röntgengépével legtöbbször átvilágított európai ország. A leleteink rendben vannak” - mondta tegnap Orbán Viktor Strassbourgban, az Európai Parlamentben. Hát akkor nézzük meg azokat a leleteket!

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A baj csak az hogy nem a kontár elkurmányt világították át egy ,,bőröndbombával,,!!!
nyanya001
abban az országban, ahol megmondják mit nézzek a TV-ben, ahol megszabják,
mikor hova mehetek vásárolni, irányítottan megmondják, miről mit kell gondolnom,...
ott nincs jogállam, ott diktatúra van !
Toby
@nyanya001: A lebonotott jogállam tégláiból épül Liberália !
justhpeter
@Anna Mária: A megállapítás első felével egyetértek, a végével nem. A szavazásra lusta magyarok csípi a szememet. 2010-ben magam is ezek közé tartoztam, mert az volt a véleményem, hogy valami ellen szavazni nem szavazás, valami mellett szavazni nem votl lehetséges mert sz@rból nem tudtam választani.
Anna Mária
@justhpeter: Én két ok miatt tartom nagyon fontosnak, hogy mindenki vegyen részt a választásokon: az első az, hogy sok ember halt meg azért, mert abban hitt, hogy az emberi társadalom jobbá válik azáltal, hogy az emberek választójogot kapnak. Ez így is lett, és nem szabad úgy vennünk, mintha a választójog csak úgy az égből pottyant volna. Ezt az elődeink által kiharcolt jogunkat nagyon komolyan kell venni és élni kell vele.
A demokrácia olyan játék, amelyben szinte soha nem találjuk meg azt a pártot, ami nekünk teljesen megfelelne. Szinte mindig a legkisebb rosszat választjuk. Kínálat mindig van elegendő - például az esélytelen kispártok.
Aki nem megy el választani, az mindig a legjobban kistrafírozott pártot erősíti az otthonmaradással és még egy vacak iksszel sem jelzi, hogy én bizony belőletek nem kérek.
zöldszem
@nyanya001: Ebben az országban, az úgy nevezett demokratikus jogrend már régen csirájában el van taposva, minden alárendelve egy önös diktatórikus rendszernek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.