D. Miklós, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal volt elnökhelyettese vádlott lett földmaffiaügyben. A Blikk azt írja, a nyomozók is meglepődtek, mennyi ékszert és karórát találtak a lakásán.

A lap szerint pedig nemcsak ez, hanem tetemes mennyiségű készpénz is volt az otthonában, hiszen 70 milliót foglaltak le.

D.-t költségvetési csalással és hivatali visszaéléssel vádolja az ügyészség, összesen 83 vádlott-társa van. 2012-ben 117,2 millió forint támogatást vettek fel öt cég révén jogosulatlanul, de a következő évben már 1 milliárd forintot céloztak meg, de lekapcsolták őket.

Az elnökhelyettes összesen 30 százalékos jutalékra tartott igényt, arra hivatkozva, hogy ebből még az elnököt is ki kell fizetnie, bár az utóbbi állítást a kihallgatása során tagadta – tájékoztatták bennfentesek a Blikket.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nincs nap, hogy ne derülne ki róluk a gazemberség
és ezek altusoznak !
Mocskos horda a fidesz
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@bundi: Mi volt abban személyeskedés, hogy felszólítottam Orbánt, vessen véget az ilyen ügyeknek? Tanulj meg olvasni mielőtt megszólalsz, okostojás!
szandokan
@mate03: Pedig Lőrincz bátyót lapátra kellene tenni...
szandokan
@Dr. Felipe: Fejezd be a sértegetést, te volt szánni való polgármester!! A saját házad táján söpörj, szerintem van mit bőven. Alpári tuskó.
Vizual
Nálunk a bűnözök a bizonyítékokat a lakásukon tartják. Vagy abban laknak, vagy abban autókáznak, vagy abban nyaralnak. Vagy azt ellenőrzik Svájcban. Soroljam.. Mert tudjuk, hogy volt olyan akit a konkurencia a saját garázsában ásott, betonozott be. Na ezért lesz könnyű a legtöbbet lefülelni és bizonyítani. A bűnözéshez is ész kell. Igaz Szandokán ? ( csak kérdés !)
bundi
@szandokan: igazából jún 4 19,38-ra írtam...de ez az okostojásozás is hasonló...
ja és akiket el kellene takarítani azok azok akik nevén az uniós támogatást saját zsbbe pumpálja...azokat minek tüntetné el?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.