Több ezren olvasták felháborodva cikkünket, melyben egy olvasónknak köszönhetően bemutattuk mennyire tahón parkolt milliós szponzorkocsijával az egyik élsportoló. Mint kiderült, Dudás Miklós kajakos parkolt szabálytalanul és a Blikknek azt is elmondta, miért. Igaz nem az első megkeresésre, mert akkor még nem akart nyilatkozni.

Később viszont azt mondta:

Valóban én parkoltam oda, de június 1-ig a területen ez egy elfogadott mód volt, mondván sok autóra kevés férőhely jut. A fénykép az időpont előtt készült, azóta én is odafigyelek arra, hogy a járdával párhuzamosan helyezzem el a járművet.

Ezzel magyarázza a tahó parkolást az élsportoló

Ám a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság sajtószolgálata a képeket látva azt közölte az újsággal, a kajakos valószínűleg szabálytalanul cselekedett.

A Blikk megkereste az alsó hangon 6 millió forintba kerülő autót biztosító Rio Klubot is, hogy mit szólnak az esethez. Ők írásban annyit közöltek, nem örülnek, ha a szervezet által biztosított gépkocsival valaki szabálytalankodik, de ez az autót használó felelőssége, ők az Audit nem veszik vissza tőle emiatt.

Azt egyébként Dudás javára kell írni, hogy cikkünk megjelenése után a képeket küldő olvasónk azt írta lapunknak, valóban látta őt szabályosan parkolni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na. Ilyen egyszerű ez. Szóltak, meghallotta, változtatott.
Milyen egyszerű lenne az élet, ha minden így működne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Aki két parkolóhelyet foglal el, két parkolási díjat fizessen! Aki pedig fél parkolóhelyet foglal el, az csak fele parkolási díjat. :)
soljanka
Nekem van egy imádnivaló batátnőm. Egyszerűen az a típus, aki 100 évig élhet, naponta 8 órát vezethet, akkor sem fog megtanulni.
Parkolni meg végképp nem. Akárhova indulunk, már előtte azon parázik, hogy hol fog parkolni. Aztán ha megérkezünk már annyira stresszes, hogy a legképtelenebb módon, a legbonyolultabban, és a legtöbb időt igénybe véve áll be akár egy bevásárlóközpont tágas parkolójában is.
Katasztrófa a csaj. Lehet, hogy miatta vagyok megértő a szarul parkolókkal.
Aki Én
@verőce21: 21:42 Na ezért kár volt visszajönnöd.
verőce21
@Aki Én: Te is mindig szabálytalanul parkolsz, hogy ennyire érzékenyen érint?
verőce21
@Horizont: Nemcsak a fejétől, hanem a lábfejétől is! :)
HQ
És megmagyarázza a magyar paraszt...
Baszd meg magad, te gyökér és az összes hozzád hasonló bunkót:

www.youtube.com/watch?v=ssC77hapv0g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok