Több ezren olvasták felháborodva cikkünket, melyben egy olvasónknak köszönhetően bemutattuk mennyire tahón parkolt milliós szponzorkocsijával az egyik élsportoló. Mint kiderült, Dudás Miklós kajakos parkolt szabálytalanul és a Blikknek azt is elmondta, miért. Igaz nem az első megkeresésre, mert akkor még nem akart nyilatkozni.

Később viszont azt mondta:

Valóban én parkoltam oda, de június 1-ig a területen ez egy elfogadott mód volt, mondván sok autóra kevés férőhely jut. A fénykép az időpont előtt készült, azóta én is odafigyelek arra, hogy a járdával párhuzamosan helyezzem el a járművet.

Ezzel magyarázza a tahó parkolást az élsportoló

Ám a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság sajtószolgálata a képeket látva azt közölte az újsággal, a kajakos valószínűleg szabálytalanul cselekedett.

A Blikk megkereste az alsó hangon 6 millió forintba kerülő autót biztosító Rio Klubot is, hogy mit szólnak az esethez. Ők írásban annyit közöltek, nem örülnek, ha a szervezet által biztosított gépkocsival valaki szabálytalankodik, de ez az autót használó felelőssége, ők az Audit nem veszik vissza tőle emiatt.

Azt egyébként Dudás javára kell írni, hogy cikkünk megjelenése után a képeket küldő olvasónk azt írta lapunknak, valóban látta őt szabályosan parkolni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na. Ilyen egyszerű ez. Szóltak, meghallotta, változtatott.
Milyen egyszerű lenne az élet, ha minden így működne.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
soljanka
Na. Ilyen egyszerű ez. Szóltak, meghallotta, változtatott.
Milyen egyszerű lenne az élet, ha minden így működne.
motorman
Istenem, csak ne akarnák a tahók mindig még "megmagyarázni" is! "soljanka" hozzászólásához még annyit: "Szóltak"... stb. Na ja, csak nem mindegy, hogy ki szólt neki! Gondolom téged, vagy engem, esetleg a fotó készítőjét simán elküldött volna a ... ba.
wagabund
Változtatott, ennyi...
inkább meg kellene dícsérni..na, nem nagyon, de egy picit igen.
nemkati
Velem is előfordult már, hogy szabályosan parkoltam. :DD
verőce21
Aki két parkolóhelyet foglal el, két parkolási díjat fizessen! Aki pedig fél parkolóhelyet foglal el, az csak fele parkolási díjat. :)
soljanka
Nekem van egy imádnivaló batátnőm. Egyszerűen az a típus, aki 100 évig élhet, naponta 8 órát vezethet, akkor sem fog megtanulni.
Parkolni meg végképp nem. Akárhova indulunk, már előtte azon parázik, hogy hol fog parkolni. Aztán ha megérkezünk már annyira stresszes, hogy a legképtelenebb módon, a legbonyolultabban, és a legtöbb időt igénybe véve áll be akár egy bevásárlóközpont tágas parkolójában is.
Katasztrófa a csaj. Lehet, hogy miatta vagyok megértő a szarul parkolókkal.
Aki Én
@verőce21: 21:42 Na ezért kár volt visszajönnöd.
verőce21
@Aki Én: Te is mindig szabálytalanul parkolsz, hogy ennyire érzékenyen érint?
verőce21
@Horizont: Nemcsak a fejétől, hanem a lábfejétől is! :)
HQ
És megmagyarázza a magyar paraszt...
Baszd meg magad, te gyökér és az összes hozzád hasonló bunkót:

www.youtube.com/watch?v=ssC77hapv0g

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.