A szakmai kollégiumi rendszeren belül önálló védőnői tagozat jön létre, és a vállalkozásban dolgozó védőnők is mentesülhetnek az iparűzési adó megfizetése alól - mondta Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár szombaton a parlamentben. Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere civilizációs végpontoknak nevezte a védőnőket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Balog plébános meg a civilizációs zsákutca.
papa.49
@Dr. Felipe: Tudjuk a lányom diplomás védőnőként éli át azt a híres, hírhedt megbecsülést, amiről a ,,ájtatos esztergányoló,, hablatyol!!!
silber13
" A védőnők civilizációs végpontok,a vigyori vándorköszörűs szerint, majd mondja tovább: " ... ha a szolgálat munkatársai ott vannak a végeken, akkor nagyobb az esély arra, hogy ott vonzóbb élhetőbb lesz az élet..." Miniszter úr! Önek fingja nincs a végak életéről! A régi végeken szolgálókról mindig mindenki elfelejtkezett, legfőképp a járandóságukról, a megbecsülésükről. Hát ez van most is! Nem szégyen, ha tanulni kezd ismét!
papa.49
@silber13: Ez a majom meg a tanulás, ne viccelj már...Nem fárasztja magát ilyesmivel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.