Megtalálta új „csodafegyverét” a kormány. A cél ugyebár az volt, hogy eltereljék a választók figyelmét a kudarcos kormányzásról, a gigantikus korrupciós botrányokról, na meg a pofátlan vagyonokat összeharácsoló fideszes politikusokról és strómanokról. Ennek érdekében…

Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Megtalálta új „csodafegyverét” a kormány. A cél ugyebár az volt, hogy eltereljék a választók figyelmét a kudarcos kormányzásról, a gigantikus korrupciós botrányokról, na meg a pofátlan vagyonokat összeharácsoló fideszes politikusokról és strómanokról.

Ennek érdekében tucatnyi improvizált blődséget bevetettek: nem vált be a pisiteszt, nem vált be az útdíj, nem vált be a vasárnapi boltbezárás, nem vált be a halálbüntetés. Úgy tűnik viszont, hogy a szájtáti közönség vevő lesz „A bátor Orbán megvédi népét a barbár bevándorlóktól” című szemfényvesztés meghosszabbított előadására.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.