A kormányzat a sorok között bejelentette, hogy a szerb határra szánt kerítés a terveik szerint évtizedekig fog állni. Ha egyszer megépül. A hírekben természetesen nem ez szerepel, de ez nem sokat jelent. A kerítésről szóló mendemondák közti réseken át felsejlik a korábbi felvetés.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Kicsit sem tetszik, sőt, nagyon is aggódom, hogy kizárólag ez a nevetségesen eltúlzott dolog a téma mostanában. Súlyos probléma, de ne tegyünk úgy, mintha tegnap kezdődött volna, és ma kéne megoldani. Sajnos azt látni, hogy mindenki bekapta a horgot és kizárólag ezzel foglalkozunk. Ilyenkor látszik tisztán, hogy az ellenzék egy kalap sz@rt sem ér. Egészen ijesztő ami ebben az országban megy.
Pakssal, Quaestorral és az egyéb kétes milliárdos ügyekkel, ahol offshore cégek százmilliárdokat, miközben az állam aprópénzt keres, azokkal ki foglalkozik? Mert félek, hogy a déli határunk negyedét ,,megvédő" kerítéssel többet foglalkozunk mint kéne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Anna Mária
@Aki Én: Egyetlen ellenzék létezik egyelőre: a jobbik. Már nem sokáig lesznek ellenzékben.
És ennyi, kifújt.
Aki Én
@Anna Mária: 10:45 Na és ez kinek a hibája?
Anna Mária
@Aki Én: Nem tudom. Az enyém biztos nem.
Aki Én
@Anna Mária: De, sajnos a tiéd is, az enyém is és mindenkié, mert ilyen ostoba, aljas kormányokat szabadítunk egymás után a saját nyakunkba. A nemzett felelős a saját kormányáért. Az olyan, amilyet megtűr.
Aki Én
@Aki Én: 10:54 nemzett=nemzet. De akár így is jó, mert ilyen kormányt nemzett a butaság.
Anna Mária
@Aki Én: Én személyesen mindig mindent megtettem azért, hogy ezek ne kerülhessenek hatalomra. Rajtam kívül sokan mások is, de hát kevesen vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.