Lázár János „körkörös védelmet” lát szükségesnek Magyarország számára: ez a legjobb út afelé, hogy a viszonyok tényleg elmérgesedjenek. Az Információs Hivatalt – közkeletűbben: a hírszerzést – felügyelő miniszter, Lázár János a minap adott összegzést azokról a kihívásokról, melyekkel szerinte Magyarország manapság szembesül. Az előadott problémákból olyan „körkörös védelem” rémképe rajzolódik ki, mely könnyen felidézheti bennünk a néhai szélsőjobboldali politikus, Für Lajos kétes szellemét. Vegyük sorra, milyen veszélyekkel szembesíti a magyar közvéleményt Lázár, s mi azok valós tartalma.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Igaza van Lázárnak, amikor így fogalmaz: „Horvátországban vannak olyan pártok, politikai erők, amelyek magyarellenes jelszavakkal kampányolnak.” Csakhogy a miniszter elfelejtette ehhez hozzátenni, elsősorban olyan pártokról és politikai erőkről van szó, melyekkel a Fidesz többnyire egy pártcsaládhoz tartozik, illetve ideológiáik és politikai gátlástalanságuk feltűnő hasonlóságot mutatnak."
papa.49
Hurrá!!! Visszaértünk a volt hadügyminiszter hagymázos álmaihoz a ,,KÖRKÖRÖS VÉDELEMHEZ,, EZ IGEN FIGYELEMRE MÉLTÓ, ez a pali is megérett az ideg gondozói ellátásra, 5 kilós fakalapács lazán fejbe, nehogy megsántuljon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.