Idén nyártól megújulnak az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) gólyatáborai: az intézmény vezetése a hallgatói önkormányzattal közösen részletesen megvizsgálta a korábbi szervezési gyakorlatot, és hosszú távú erőszak-megelőzési, áldozatsegítési koncepciót dolgozott ki - mondta el Jegyes-Tóth Kriszta, az ELTE kommunikációs igazgatója az MTI-nek, jelezve: az egyetem a magyarországi felsőoktatási intézmények közül elsőként ősszel átfogó kutatást végez az intézményen belüli erőszak, előítéletesség és áldozati attitűdök feltérképezésére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@soljanka: Szerintem nem, ő az M1-nél volt korábban, nem emlékszem, hogy valaha HírTv-s lett volna (hacsak nem tévedek :)

Viszont ez, hogy nem lesz gólyatábor, olyan, mintha levágnák valakinek a lábát, hogy ne tudja többet rugdosni - ööö... mondjuk valakinek a gipsz fejét... ?! jaj, ez csúnya volt, gyorsan vissza is szívom.
KERKA
Addig, amíg nem tudnak megfelelő programot és felügyeletet biztosítani, nem látom értelmét .Ezer egymással tök ismeretlen embert egy táborba begyömöszölni úgy, hogy az egyetem nem vállalja a felelősséget a hallgatóiért, magyarán odacsődítik őket szabadjára, ez nem tábor, hanem piálási továbbképzés.A szülőket pedig fölöslegesen terhelik anyagi kiadásokkal éppen a tanév kezdés elején.
soljanka
@nemkati: Jogos. Összetévesztettem azzal a másik három nevűvel.
Mentségemre legyen mondva, hogy ritkán láttam őket, és az maradt meg, hogy 3 nevű, antipatikus nőszemély.
nemkati
@soljanka: Nem csodálom, annyi már a háromnevű, és köztük sok hasonló nevű is van. :)

Krisztából is van pl. D. Tóth Kriszta, de ő is M1-es.
soljanka
@nemkati: ok. de D. Tóth Kriszta jó fej. Kicsit merev,néha modoros, vonalas ugyan,de nála képben vagyok.
szaboria1
@soljanka: M1- es volt. Előtte Nap tv-s.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.