Az Iszlám Állam kimondta: terroristákat küld a menedékkérők között. Néha nem árt szétnézni kicsit az archívumokban: február közepén a világsajtóban arról írtak, hogy az Iszlám Állam azt tervezi, Líbiából menekülteknek álcázott harcosokat küld a Földközi-tengeren keresztül Dél-Európába, hogy ámokfutást rendezzenek a városokban. A francia Le Figaro február tizenkilencedikén a következő címmel hozott le terjedelmes írást e témában: Az Iszlám Állam azzal fenyeget, hogy félmillió bevándorlóval árasztja el Európát. Akkor még túlzásnak tűnt, ami ma valóság – egyre nő az emberáradat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Toby: Teszik a dolgukat.
56-ban az országból a menekültekkel együtt elment a bűnözők 80 % . Most is ez történik. Tudják hogy menni lehet, mert befogadják őket, hát mennek.
Toby
@Mézike: " Most is ez történik. "
Nm tudhatjuk, hogy vannak-e köztük bűnözők !
Toby
@Mézike: Nyilván pontos információid vannak erről a kérdésről, csak azt nem tudom, hogy akkor a sajtó - de főleg a qrmány - miért nem ezzel jön, hogy igazát alátámassza !
Mézike
@Toby: Vannak. De hogy a kormány illetve a sajtó miért nem ezzel jön azt nem tudom. Sejtem de nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.