Néhány hónapot vesz igénybe a magyar-szerb határra tervezett ideiglenes határzár kiépítése – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtök reggel az M1 aktuális csatorna műsorában.

Elmondta, hogy nyolc-tíz helyszínen egyszerre kezdődik majd el a munka, mégpedig azokon a területeken, amelyek a leginkább "kitettek" a bevándorlási nyomásnak, hogy "világos legyen mindenki számára, az ilyen törvénysértő cselekedeteknek Magyarország gátat szab".

A két ország viszonyát nem árnyékolja be a határzár – mondta a miniszter. "Ez egy olyan kényszerintézkedés Magyarország részéről, amellyel megvédjük Magyarországot, és mint külső határ, megvédjük az Európai Uniót is" az elképesztő mértékű illegális bevándorlással szemben – fogalmazott Szijjártó Péter.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Minden feltétel adott? Minden természetvédelmi izé lerendezve, papírforma ok, minden törvényes?
vizinyuszi
Építik, mintha értelme lenne. Ha már védeni akarják a határt, akkor tennék komolyan, olyan eszközökkel és módszerekkel, amelyek 100%-ig működnek és hatékonyak. Ezzel adnak egy pofont a szarnak.
pbalage
a másik oldalon meg 200-300 helyen ácsolják a létrát.
wagabund
Az őzeket, szarvasokat, vaddisznókondákat már plakátokon értesítették...ne mászkáljanak, mert építési terület...na jó, a sünik még átmehetnek...de aztán a csámborgást befjezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.