Az MTI fotóin a Demokratikus Koalíció (DK) aktivistái és Varga Zoltán, a párt elnöke palackozott vizet és müzliszeletet oszt a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal debreceni befogadó állomásán élőknek a tábor bejáratánál.

Az országos tiszti főorvos július 4-től, szombattól július 8-ig, szerda éjfélig a legmagasabb, harmadfokú hőségriadót rendelte el, mert ebben az időszakban eléri vagy meghaladja a napi középhőmérséklet a 27 Celsius-fokot.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nola
@izo: abban a pillanatban egyet fogok érteni veled, amint Magyarország visszaad minden támogatást, amit az EU-tól kapott eddig... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nola
@vizinyuszi: azt a kérdést tetted fel, hogy: (szó szerinti idézet következik) "Miért is kellene Magyarországnak minden támogatást visszaadni?".
nem reagáltam, mert nem állítottam sehol, hogy Magyarországnak minden támogatást vissza kell adnia. a korábbi megjegyzésemből, ha nem értetted a lényeget, akkor az a te pragmatikai készségeidet kérdőjelezi meg.
ha továbbra is "ad hominem" érvelsz, akkor ne csodálkozz, ha senki nem a közlendőd tartalmára, hanem annak stílusára fog figyelni.
vizinyuszi
@nola: Így van, ezt kérdeztem. Miért? Idézlek, komám:

,,@izo: abban a pillanatban egyet fogok érteni veled, amint Magyarország visszaad minden támogatást, amit az EU-tól kapott eddig... :)"

Ebben a megjegyzésedben szó szerint azt írtad, hogy ,,amint Magyarország visszaad minden támogatást, amit az EU-tól kapott eddig... :)". Ezzel szemben most az ellenkezőjét állítod.
m.macskosz
@vizinyuszi:
...és, ha van macskád, az is!
ma, 13:37
nola
@vizinyuszi: drága... ne járasd le magad még jobban, már nekem ciki, hogy ezt teszed magaddal...
PRAGMATIKA!!! nézz utána, mit jelent a szó...:))
vizinyuszi
@nola: Ne írj marhaságokat, napsugár...
mate03
@Freewolf!:Az te vagy,meg a (fidesz) !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.