Két toi-toi vécét állított fel a Keleti pályaudvarnál Szűcs Balázs, a Párbeszéd Magyarországért önkormányzati képviselője – írja az Kettős Mérce.

Azt írják, hogy az egyébként lelkész Szűcs a saját pénzéből és az általa összeadott párok adományaiból finanszírozta ezeket.

Esküvői adományokból lett mobilvécé menekülteknek a Keletinél

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nola
"1. Európai Menekültügyi Alap: A 2015. évi kiadásokat 109,8 millió forintos EU-támogatás és 33,7 millió forintos költségvetési támogatás finanszírozza.
2. Integrációs Alap: A 2015. évi kiadásokat 154,7 millió forintos EU-támogatás és 47,1 millió forintos költségvetési támogatás finanszírozza.
3. Visszatérési Alap: A 2015. évi kiadásokat 207,2 millió forintos EU-támogatás és 62,7 millió forintos költségvetési támogatás finanszírozza.
4. Külső Határok Alap: A 2015. évi kiadásokat 1.906,9 millió forintos EU-támogatás és 237,6 millió forintos költségvetési támogatás finanszírozza.
5. Szolidaritási programokhoz kapcsolódó technikai költségek: A 2015. évi kiadásokat 242,9 millió forintos EU-támogatás finanszírozza.
6. Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alap: A 2015. évi kiadásokat 925,3 millió forintos EU-támogatás és 100,0 millió forintos költségvetési támogatás finanszírozza.

Ez azt jelenti, hogy a Magyarországon a költségvetés által menekültügyre fordított 4,027 milliárd forintból 3,546 milliárd forintot az EU áll, míg a magyar államtól érkező finanszírozás 481,1 millió forint, vagyis a teljes összeg mindössze 12 százaléka."

mandiner.hu/nyomtatas/20150429_pinter_bence_mit_akar_a_bevandorlasi_konzultacio_szetszalazas_pontrol_pontra
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
Nem hiszem , hogy nem találtak volna ennek a pénznek jobb helyet?
Vagy az volt a cél, hogy ne Magyar embert segítsenek vele.
Balatonbogláron éheznek a gyerekek, éjjel feltörték a konyhát tejért és kenyérért! Akkor ezeket kell etetni, itatni , meg wc nekik? Olyan gyorsan kiszállítani a tengerpartig, hogy ne legyen ideje ide üríteni a fertőzéseiket.
vizinyuszi
@JAJMÁR: Sajnos aktuális az elmebeteg mentalitásod miatt.
Dehogynem, csak jól kell megépíteni. Ahhoz természetesen megfelelő körülmények kellenek.
nola
@Tekla: hadd döntsék el ők, hogy mire költik a saját pénzüket. nem a tiédből fizették. ellenben a kormány a plakátokat, a konzultációkat, a felesleges uszító kampányukat igen. azt a pénzt is lehetett volna a magyar emberek segítésére költeni, nem?
a toi-toi vécéknek legalább van értelmük. de a plakátok és a "nemzeti konzultáció" csak pénzkidobás, mert nem oldja meg a problémát, sőt, semmilyen haszna nincs, nem segít vele senkinek. sem menekülteknek, sem magyaroknak.
1magyar
@nola: A plakátok valódi pénzpazarlás, nem azon a nyelven íródott amit megértenek a menekültek.
De nem akarom őket eltartani még unios tagként sem.
nola
@1magyar: ha megértenék sem oldaná meg a problémát...
hidd el, többet költ a kormány a te pénzedből arra, hogy önmagát eltartsa, mint a menekültekre...
nola
@1magyar: ó, és még egy kérdés. mit gondolsz, miért magyarul íródtak azok a plakátok? kinek szólnak valójában és mi a valódi céljuk?
nem nehéz rájönni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.