Itt állok, nagy a szégyenem, nem tehettem semmit azért, hogy a jelenleginél értelmesebb életet éljünk. Ez egy rendkívül nehéz és depresszív időszaka a magyar történelemnek. Láthatunk gazembereket, idiótákat és lúzereket. Olyan jó volna arra koncentrálni, ami igazán lényeges. Érdemes beszélni arról, amiről az értelmesebbje pontosan tudja, hogy pusztán figyelemelterelés? Miről kellene beszélni? Arról, hogy átvertek minket. Kik? A képviselőink. Az összes párt az összes választóját.

Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
"Hogy lesz ez? Mitől mozdulunk meg végre? Hogyan kerüljük el, hogy jóhiszeműségünket kihasználva újra és újra megvezessenek minket? Mitől lesz hitelesebb egy új párt? Mitől jönne létre egy életképes és vállalható összefogás? Mi lesz velünk? Lehet, hogy ami most van, az marad itt rajtunk évekig? Hogy bírjuk majd ki? Átalakulunk? Zombikká válunk? Vagy gazemberekké? Menjünk el innen? Vállaljuk föl, hogy győztek a gonoszok? De hova menekülnénk?

Menekülnénk? Meddig? Míg bele nem ütközünk mi is egy bazi nagy kerítésbe?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.