"Két vagy három ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát" - mondta a videó készítője, aki szemtanúja volt a szegedi lány megverésének. A brutálisan megvert lány ügyében felhívást tett közzé a rendőrség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Alzheimer Fauna
Viktoragé morális ficamának kis gyümölcsei: ő elültette az uszítás verbális és vizuális magvait, és kicsi kis pogromok bújtak ki belőle. Áprilisban, amikor megölték a kaposvári trafikoslányt, nemzeti hímivarsejtünk egyik agyatlan spanja (hogy elkenje a törvényalkotás során felmerült felelősségüket) azt tudta nyilatkozni, hogy a demokratikus ellenzék a hibás, a trafikok elleni hangulatkeltésükkel. De - én úgy emlékszem -, hogy ez a "hangulatkeltés" nem a trafikban dolgozó, zömében burkolatlanul kizsákmányolt alkalmazottak, hanem a kormány, viktoragé, lázár és a trafikokat rokoni, ismeretségi, pártállási alapon megszerző új bárói rend ellen emelte fel (szinte)mindenki a hangját. És amikor B. Péter megölte Fruzsinát, nem azt kiáltotta, hogy "Le a dohánybárókkal!, Vesszenek a nemzeti dohányboltok!, és Viva la Tabaco!", hanem - kihasználva az idétlen törvény által megkövetelt idétlen takarást - huszonkétezer forintért és a büntetlensége reményében ölt. Ezzel szemben Gorbán évek óta (tulajdonképpen már Medgyessynél elkezdte) bankok elleni uszítása sikeresebb volt. Emlékezetes volt a tavaly januári Lehel úti bankrobbantás. Az elkövető nem pénzt akart, csak egyszerűen kárt okozni a Gorbáni sugallat szerint. A rendőrség (+ a titkosszolgálat, a TEK és talán még a vízirendőrség is) a tettest kereste, de - mivel ő valószínűleg jó uszításra jól uszult - azóta sem találják. Ki lesz a következő ellenségkép? Kire mutat rá a Habonyos? Központilag megtervezett és irányított Kristályéjszaka, vagy előtte még - a király tudtával és beleegyezésével - egy Szent Bertalan éj?
lópicigáspár
Már legalább négy órája fenn a videó és még nem láttam sehol, hogy elfogták a tetteseket! Nem olyan nagy város Szeged, hogy ez ne sikerüljön ennyi idő alatt! El akarják egyáltalán fogni, vagy ők lesznek a példakép?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.