Egy magyar újságíró annak járt utána, hogy hogyan fizettetheti ki a brit adófizetőkkel a magyarországi orvosi ellátását – írja a Vs.hu.

A brit Daily Mail hozta nyilvánosságra Horváth Ani kutakodását. Ebből a videóból az derül ki, hogy brit egészségbiztosítási papírokkal ingyenes kezelést kaphat Magyarországon bárki, akár az is, akinek nincs magyar lakcíme.

Mindez azért érdekes, mert a riporternő állítása szerint ilyen, öt évi ellátásra jogosító papírokat pillanatok alatt szerezhet akár olyan személy is, aki soha nem élt és nem is él Angliában.

A videóban az is elhangzik, hogy az egyik dolgozó szerint egyre többen érkeznek hozzájuk hasonló papírokkal.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Akkor miért basztatja a lányomat az OEP , mikor már 9 éve Angliában fizeti a járulékot , ide meg csekkeket küldött az összes évre , sőt már a NAV is itt toporog ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@Mobil123: Igen , azóta intézi , nem megy pikk pakk
Desischado
@Toby: És jól vagy? Remélem, legalább meggyógyultál! Jó egészséget cimbi!

Különben meg ez a "normális"! Lassan mindenkit előbb ellátnak csak a magyar polgárokat nem! Gazdagoknak: Forduljon magánorvosához,
szegényeknek: Forduljon fel, ha nem tud fizetni!
ila51
@Desischado: ja , itt ha sürgős forduljon fel , ha nem tud fizetni
gazdag dezső
A nagy politikai váltás óta sikerült a mindig éppen aktuális kormányoknak akkora óriási káoszt teremteni,és tönkretenni mindent ,hogy ebben az országban csak éppen fizetni kell,de nem kapsz érte kis híján semmit sem !!Egy életen keresztül / Én 54 éven keresztül/ fizethet az ember mindenféle járulékot,és cserébe lenyúlják a nyugdíj nagy részét ,nem számíthat betegellátásra,közbiztonságra...stb. De a kormánytagok ,meg mindenféle barátok ,rokonok,képviselők újgazdagok lettek ! Meddig mehetnek ezek a dolgok még így ??Hát ettől a politikai váltás ellőtt sokkal különb élet volt!!Szakadékba jutunk ??Már esünk 20 éve lefelé!!! Hogyan lett ekkora különbség ember ,és ember között? Hogyan lettek ennyi idő alatt múltimilliárdos emberek ebben az országban ??Hogyn van az hogy amíg azt mondja egy képviselő ,meglehet élni hav47 ezerből,és ők pedig havi több millíóból élnek !Jár nekik minden ! KOCSI,LAKÁS ,BENZINPÉNZ,PÁLYABÉRLET,TÖBB FIZETÉS TÖBB HELYRŐL IS ...STB/minden esetben mindenkor,még a hosszú nyári szabadság alatt is /Hát meddig is tűri még a nép az ilyeneket ??
csa-csa
@Toby: akkor meg minek! inkább költsd valami hasznosabbra!
Toby
@csa-csa: Bő másfél hónappal "soroltak" előrébb, "perka" nélkül valszeg tavaszig várhattam volna !
Ezért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.