"A kormányzati munka irányítása kemény feladat, Lázár Jánosnak ebből egy jó nagy szelet jutott" – mondta Kovács Zoltán szóvivő az ATV Egyenes Beszéd című műsorának felvételén azután, hogy a Figyelő arról írt: Lázár kiszállhat a politikából.

Óhatatlan és elkerülhetetlen, hogy ütközések legyenek, hiszen egy-egy feladat végrehajtásakor nem lehet mindig kompromisszumokkal dolgozni, hanem meg kell vívni csatákat

- fejtette ki Kovács kiemelve azt is: az augusztus 25-én kezdődő, kormányzati munkát értékelő megbeszéléseken Lázár Jánosnak kulcsszerepe lesz, ő fog referálni a miniszterelnöknek az államtitkárok teljesítményéről.

Nem poénkodnám ezt el azzal, hogy akinek a halálhírét keltik, azzal mi szokott történni

- tette hozzá a kormányszóvivő.

Kovács szerint egyébként "minden személyi döntés a miniszterelnök kompetenciája”, és a kormányátalakításról szóló döntések szeptember 15-ig megszületnek.

A Kovács Zoltánnal készült beszélgetést az ATV pénteki Egyenes Beszéd c. műsorában lehet megtekinteni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
engedje már meg ez a krumplifejű, hogy mi kommentáljuk, ne viszesgesse azt a szót ide-oda-amoda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Villon
@volvós: Bárkit megállítasz a Körúton, ha nem is jobb, de biztosan tisztességesebb lesz. Mert az ugyanis, maximum pár pénztárcát lopott.
Desischado
akasszanak fel, ha lézer lelép! Akkor hogyan tudna lopni? És mi lenne a hatalommal, ami nélkül szintén nem tud meglenni! Ha az isten létezne, akkor már rég eltakarította volna ezeket a parazitákat!
volvós
@Villon: 22:40

Ezt biztos, hogy nekem címezted ??? :-))))
mate03
@wagabund:! Abba a székbe,bár ki beülhet!Mindegy hogy csinál valamit, vagy nem ért hozzá! Egy a lényeg,tudjon hazudni, csalni lopni! A többi már jön magától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.