Amennyiben Rogán Antal Fidesz-frakcióvezetőt kabinetfőnöknek nevezik ki a tárcánál, Lázár János otthagyhatja a Miniszterelnökség vezetését. Barátai tanácsára a miniszter a németországi üzleti életben vállalhat szerepet – írta a Figyelő.

A lap forrásai szerint Lázárt zavarja, hogy Rogán túl sok időt fordít saját üzleti tevékenységére, és hogy családjával rendszeresen szerepel a nyilvánosság előtt. Így a miniszter világossá tette Orbán Viktornak: Rogán kinevezésével ő elmegy. Úgy tűnik, Orbán fontolóra vehette Lázár véleményét, miután Rogán kabinetfőnökségéről mostanában nemigen esik szó.

A miniszter döntésében az is szerepet játszhat, hogy belefáradt a napi harcokba. A Figyelő szerint kollégáinak arról vallott: elképzelhető, hogy néhány évre visszavonul, hogy utána visszatérjen a politikába, akárcsak példaképe, a francia Nicolas Sarkozy is tette.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." és hogy családjával rendszeresen szerepel a nyilvánosság előtt. "...
Még eddig nem olvastam a " családról ", csak egy (1) esetben, amikor
közhíré tette, hogy a 10 éves fiának vett egy 70.000.000 Ft-os házat !!
Feleségröl egy árva szó sem, csak a D.Zs londoni szállodai szexpartneréröl.
de azóta, mióta a Biróság KÖTELEZTE, semmi további szaftos részlet
Igaz, Harrachpapa megmondta : - Ránk a törvények nem vonatkoznak " ...:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ennyi év megfeszített munkájának gyümölcsén majd csak eléldegél valahogy a létminimum szintjén,megérdemelten,- mint más 51 ledolgozott év után.
wagabund
@Horizont: 21.29 ... tudsz te a sorok között is olvasni, ha akarsz..
kukac50
A patkányok menekülnek a süllyedő hajóról,Lázár is ezt teszi. Az unió vizsgálja a felhasznált támogatásokat és igen sok helytelenséget találnak.
vukkocska
@nemkati: Hát igazán nem tudom. Négy évi fosztogatás után elég volt a választások előtt 2 kg krumplit osztogatni, mindent elfelejtettek.
hetöndöe
Nagy lófaszt fog visszavonulni,ennél könnyebben még életében nem keresett ennyi pénzt ez a tetű.A versenyszféra nem való a "nácikommunistáknak".
Szeparepa
Aligha vonul vissza, maximum kiszáll az orbáni söpredékből, a süllyedő hajóról... és csinál egy új jobboldali pártot, ami biztos hogy népszerűbb lesz mint a fizeSS maffia... nem fog kiszállni, mert egyre népszerűbb, és valóban egyre szimpatikusabb politikus, legalábbis az orbáni hazaáruló aljadék söpredékben... (amúgy nyilván ő is egy fosztogató hazaáruló fizeSS gengszter féreg)... fiatal, ambíciózus... meg van az esélye, hogy a viktátort legyőzze egy új párt élén...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.