Budapest főpolgármestere a Kossuth rádióban szerdán elképzelhetőnek nevezte, hogy csak egyetlen tranzitzóna lesz a fővárosban.

Nagyon valószínű, hogy a pályaudvarokról ezeket a zónákat kijjebb fogjuk vinni. Az is lehetséges, hogy egyetlen ilyen zóna lesz – fogalmazott a 180 perc című műsorban Tarlós István, hangot adva azon reményének, hogy a parlament hamarosan olyan döntést hoz, amely "ezt a helyzetet kezelhetőbbé teszi".

Hangsúlyozta: nem szüntetik meg a szolgáltatást, amelyet humanitárius okok mellett azért vezettek be, hogy "a budapestieket védjük az anarchikus állapotoktól".

Tarlós István tényként említette, hogy csütörtökön születik végleges döntés tranzitzóna-ügyben; ezt előző este még csak valószínűsítette az M1 aktuális csatorna műsorában, akkor még két helyszínről beszélve.

Akkor a főpolgármester arról beszélt: mivel az osztrákok már nemigen engedik be a migránsokat, ezért nem logikus tovább fenntartani a központi pályaudvarokon ezeket a zónákat.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Felmerült a Vérmező? De miért Budapest?
coyote3
sarlós pistike egy igazi emberbarát liberális :)))))))
wagabund
egyszer voltam egy olyan épületben, (külföldön)ahol talán ezer, hasonló sorsú fiatal tanyázott...egy szobában laktak vagy tízen...amennyi szivacs a földön elfért.. tiszta volt az épület, nem szemeteltek, a higénia is rendben volt...baráti meghívásra mentem oda...azt bevallom, hiába volt kisérőm, félelmetes volt látni, hogy én vagyok az egyedüli fehér ...mindenki engem nézett...

nos erről jutott eszembe, hogy az Üllői- Ferenc krt sarkán van egy óriási üres épület...régen Kilián laktanyának hívták..na ott elférne akárhány-ezer menekült is...több, óriási udvara is van...

vastag kapui vannak, zárhatóak, ha muszáj...
verőce21
@wagabund: (11:06) Arra gondolsz, amit már jónéhány éve lebontottak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.