Elkeserítő történetről számolt be Mamah Mária. A nő neve onnan lehet ismerős, hogy indult 2011-ben az X-faktorban és kiderült: a dédanyja Bartók Béla testvére, Elza.

A Cink írása szerint Mamah az alábbit posztolta ki Facebook-oldalára:

Kedves barataim! Kerlel Benneteket sose menjetek a verseny utca – thokoly utca sarkan levö CBA/elelmiszer uzletbe. Miutan 2 oran keresztul etelt osztottunk a menekulteknek a keletinel bementunk ide vizet venni amikor az uzlet tulajdonosa meghallotta hogy onkenteskedtunk rasszista kommenteket tett es azt mondta menj haza te koszos fekete. A gyerekei es a ferje is kinevettek es tobb rasszista kommentet tettek. Kar hogy nem vettem fel videora amikor magyarul valaszoltam neki. Mindekozben ket bevandorlo epp bent toltotte a mobiljat es fejenkent 1000 ft -ot kertek a toltesert a bolt tulajdonosai. Ne menjetek ebbe a boltba vasarolni ha tehetitek.

Koszonom szepen!

A lap azt a fontos kiegészítést tette a sztorihoz, hogy utánakérdeztek az ügynek, és az érintett üzlet valójában nem tartozik a CBA-üzletlánchoz.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
@varirmag: Azt hiszem, nagyon szívemből szóltál!
bundi
@varirmag: bocsi...de a migránsok mennének is...csak a magyarok nem engedik őket amíg pénzt nem kapnak az uniótól értük...minek is nevezik ezt?
estiujsag.hu/kulugy/hatalmas-biznisz-a-menekultek-befogadasa-az-unio-rengeteg-penzt-ad-erre
és mégegyszer...csakhogy megértsd...a magyarok tartották eddig vissza a menekülteket...
"Az eddigi gyakorlattal szemben hétfő reggel a magyar hatóságok felengedték a vízum nélküli menekülteket a Keleti pályaudvaron a Müchenbe tartó vonatra. Az elmúlt hetekben akinek nem voltak papírjai, az nem szállhatott fel, még akkor sem, ha volt érvényes jegye."
forrás...
444.hu/2015/08/31/a-magyarorszagon-regisztralt-menekulteket-nem-engedi-be-ausztria-le-kell-szallniuk-a-vonatokrol/
és csak úgy mellékesen megkérdem...eddig hány menekült akart ott maradni?...mert gyakorlatilag a hisztin kívül semmit sem csináltok...a menekültekkel az osztrákok a németek a franciák az olaszok a skandinávok és az angolok foglalkoznak...ott próbálnak valamit kezdeni a tömeggel...magyarországon csak átmennének...
titeket csak a pénz motivál...
"Úgy tudjuk Magyarország is kap Uniós támogatást nem is keveset azért, mert menekülteket fogad. Kapunk arra pénzt amikor a menekültek lebuknak, erre átlagosan 3000 euro jár, ebből fizetik a tolmácsokat többek között a határ rendészek és az egyéb költségeket. Azon menekültek,akik kérik a menekültstátuszt Magyarországon azoknak pedig havi támogatás jár. Igy van ez az Unióban mindenhol. Ausztriában és Németországban egy menekült 7-800 eurot kap havonta, míg nálunk 100 eurot. Ezt is az Unió fizeti. "
Fradigege
Én simán visszaszóltam volna. A felcsúti főnökére tennék megjegyzéseket, hogy Indiából származik. +Közel-Keleti neveket adott a gyerekeinek és ő is biztos rászavazott, akkor ő is egy Közel-Keleti ország szüleménye. +firtatnám a boltját, lám-lám kereskedő, nahát-nahát, biztos, hogy Közel-Keleti vér csörgedezik az ereiben. Nem kell beszrni.
mate03
@Rózsika Hatházi:! Ne erőlködj,ne fáraszd magad! Ezt a fentnevezett urak,jogosnak minősítik!
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Gyakorlatilag nekem minden ilyen vadember semleges, mert olyan messze állnak tőlünk, mint Makó Jeruzsálemtől. Én pusztán nem akarom itt látni őket! Menjenek haza és építsék a saját országukat, meg ott iszlámkodjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.