Felismerték szíriai ismerősei azt a férfit, akit, miközben karjában a gyerekével menekült, felrúgta egy magyar operatőr.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igy derulnek ki sorsok, eletek, tragediak... Es akkor jon egy focihuszar, aki patyolgat egy olyan jobboldalt, akinek a szelsosegesei ilyen tetteket hajtanak vegre... Es a kulfoldi hirekben nem azt mondjak eloszor, hogy jobbikos, hanem hogy petra laszlo Hungarian cameraman did it...MINDEN magyart outana itelnek meg majd most egy jo darabig, azt is, aki mar evek ota nem el otthon, de a kornyezete tudja rola, hogy magyar...Hat van mit szegyellenem... koszi, petra,...
nyanya001
Nem az a baj, hogy a retek luvnya nem ismerte el, hanem az, hogy egy gyerekkel
rúgta fel !
karma1
@nyanya001: Nem ezt irtam, hanem hogy egy rugas reven kiderult egy sors, es ezzel az is nyilvanvalova valt, hogy nem mindenki analfabeta, terrorista,ahogy a csuti vezir be szeretne allitani az egesz menekultaradatot...

Egyaltalan: aki EMBERBE belerug (gyerekbe, nobe, ferfiba, rokkantba, elesettbe, barki EMBERBE), az elottem egy marek tevesz@r... (Bar az hasznos, mert tuzelonek jo, de ez a luvnya semminek se jo, ezzel a mentalitassal)
JAJMÁR
Remélem, hogy meg tud nekünk bocsájtani ez az ember, mert én bocsánatot kérek, és komolyan röstellem, hogy ez az én hazám. Teljes értetlenséggel nézem, hogyan durvul el a helyzet és mivé válik az ember egy gyűlölködő, rossz politikai irányvonal által. Azért bízom benne, hogy találkozott másféle magyarokkal is, akik nem felrúgni, "lövetni", kizárni, bezárni, hanem segíteni akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.