A Fidesz frakcióvezetője szerint a lehető leggyorsabban ki kell hirdetni a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet; Rogán Antal erről a Kossuth rádió 180 perc című műsorában beszélt kedden reggel, órákkal azt követően, hogy hatályba lépett az e kategóriát bevezető jogszabály-módosítás.

Az elmúlt hetek egyértelműen rámutattak arra, hogy rendkívüli migrációs veszélyhelyzet van Magyarországon és értelemszerűen az Európai Unió többi országában is

- fogalmazott, hozzátéve, "meg kell tenni azokat a lépéseket, amelyek segítik megvédeni az országhatárt".

A politikus megjegyezte: sokat kell még várni, mire kiderül, hogyan működik a határzár és az érintettek mennyire fogadják el ezeket az intézkedéseket, ugyanakkor azt hangsúlyozta, a kormány több mint egy hete folyamatosan tájékoztatja az új szabályokról a Magyarország felé tartó migránsokat.

"Bebizonyosodott az elmúlt hetekben, hogy Orbán Viktornak igaza van, hiszen ő hónapok óta hangoztatja, hogy ha nem tudjuk megvédeni a schengeni határokat, akkor Európában belül fognak felemelkedni a határok" – jegyezte meg Rogán Antal, aki ezért a legfőbb feladatnak a külső határok védelmét említette.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mi van tonyó ennyire sürgős a kihirdetés, mit takargatsz nyalógép)))))))))
Jankó123
Nyugi van Tónyó!
Ellazulásként nézegessél újságképeket a "Hamupipőcske" lábon élő nejedről, vagy gyakorold a négyzetméter számítást, mert van mit pótolni!
:-)))
Clavigo
Mi van vazzzze...csak nem összement a kéglid,Tóni ??
Manhattan
Rogán miatt már akkor válsághelyzetet kellett volna kihirdetni, amikor polgármesterként a kerületét szétlopta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.