A horgosi határátkelőnél a migránsok egy csoportja rongyokat csavart a szögesdrót köré és megpróbálják kiszakítani a helyéről. Eközben a rohamrendőrök teljesen beöltöztek, de csak farkasszemet néztek a feldühödött, kb. 50 fős tömeggel – jelentette az atv.hu helyszíni tudósítója.

A migránsok ultimátumot is adtak a hatóságonak: ha 13.00-ig nem engedik be őket, akkor áttörik a kerítést.

Eközben a szerb hatóságok az ENSZ-szel együttműködve, több menekültet is visszaszállítottak a magyarkanizsai táborba, hogy ott gondoskodjanak róluk.

Frissítés: Az ATV szerint egyelőre lenyugodtak a kedélyek.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ők adtak utltimátumot? Eszem megáll...egyre biztosabb vagyok benne, hogy ezek nem menekültek. Adjon a rendőr is ultimátumot...ha ledől a kerítés szétverik a tömeget...azért álljon már meg a menet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Az ilyeneket nem menekülteknek hívják, hanem terrorista csoportnak.
lópicigáspár
Szóval itt lassan az a kérdés, hogy ki temesse el a halottakat, mert békésen nem biztos, hogy menni fog a dolog. Arra is kíváncsi vagyok, hogy mint NATO tagország, a szövetségeseink mögénk állnak e, mert ha ugye megtámadnak minket, akkor ugye őket is!?
Eriksson
@lópicigáspár: Ez egy kardinális kérdés. Tele van az ország NATO kompatibilis felszereléssel és amerikai harci eszközökkel, katonákkal.
jancsipapa
@Levendula: Ha " megfelelően " lépnének fel velük szemben ,tudnák ,hogy nagyon sok veszteni valójuk van . Minden lehetőségüket végleg elveszítenék arra ,hogy valaha is Európában élhessenek...
jancsipapa
Egyébként kíváncsi lennék ,milyen módon adtak ultimátumot a rendőrségnek . Odaordították nekik ? ( abban elég jók ) Üzentek ? Vagy a rendőreink szóba elegyednek a csürhével . Ez hatalmas hiba lenne ...
dr. prédikátor
Hát ez már mindennek a teteje!!! még ők fenyegetőznek???Eddig még csak csak elfogadtam hogy itt vannak , de most már én is azt mondom hogy ki velük!!!Milyen jogon követelőznek , fenyegetőznek??? Senki nem hívta hogy ide jöjjenek!!!ha pedig már itt vannak akkor pofa be és fogadják el azt amit kapnak!Miért nem a hazájukban van nagy pofájuk???Miért nem fognak fegyvert és harcolnak az IÁ ellen???Ahhoz gyávák???Csak itt van nagy pofájuk???de csak addig amig be nem lesz verve!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok