A kormány tájékoztató kiadványokat juttat el minden magyar háztartásba "A Magyar Reformok Működnek" címmel – közölte a kormány a Facebook-oldalán.

A tájékoztató füzet célja, hogy a magyar családok naprakész információkat kapjanak az életüket jelentősen befolyásoló aktuális intézkedésekről, így többek között a családi adókedvezmény bővítéséről, az szja-csökkentésről vagy éppen arról, hogy idén szeptemberben már 320 ezer bölcsődés és óvodás kap ingyenes étkezést.

Hamarosan Ön is az otthonába kapja a kormány önfényező propagandafüzetét!

Mint írták, "mindannyian büszkék lehetünk arra, hogy Magyarországon nagyobb a gazdasági növekedés, mint az Európai Unióban, miközben a foglalkoztatottak száma meghaladta a 4,2 milliót". A kiadványban szereplő intézkedések azt igazolják, hogy a magyar reformok működnek, és Magyarország jól döntött, amikor 2010-ben saját utat választott. A kormány célja az, hogy a jövőben minden magyar ember tehessen egy lépést előre a saját életében – olvasható a bejegyzésben, amely kitér arra is, hogy a tájékoztató kiadvány postai terjesztése megkezdődött és több mint 4 millió háztartásba jut el ezekben a hetekben.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Gondolom, a konda összedobja rá a pénzt...ahogy szokás feléjük...persze, a közpénzt !
Piszkosul kell reklámozni azt, ami érezhetően nem működik !
Melyik cimbi nyomdájába hullanak a milliárdok ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hurrá megjött!!! Holnap feladom levélben a hazugovics címére, hagy töltse a postaládáját, hiszen a smucig szarok a visszaküldést neked hagyták, hogy te fizesd, ha meg én fizetek odaküldöm ahová akarom, bár leginkább a delikvens torkán nyomnám le legszívesebben ezt a sok hazugságot!!!
KERKA
@Freewolf: 15.19 Az egyik sms-t én küldtem. Vártalak a szökőkútnál. De azt nem írtam, hogy hozzál magaddal mégegyet!
pbalage
@Freewolf: Tudod mit? Ezután mindig tetszikelni fogom amikor önként kinyalod,
mert ilyen elszánt egyéniséget ritkán lát az ember.
Itt mindjárt be is söpörték két lájkot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.