"Ügyfelem úgy döntött, hogy a nyomozó hatóság előtt részletes vallomást kíván tenni. Erre a felkészülést meg is kezdte, így napokon belül sor kerülhet a folytatólagos kihallgatására" – nyilatkozta a Blikknek dr. Berényi András, Galambos Lajos ügyvédje.

A Lagzi Lajcsi művésznéven ismert Galambost nem viselik meg a börtön körülményei, elégedett a bánásmóddal, az ellátással.

A Blikk az egyik büntetés-végrehajtási informátorától azt tudta meg:  a zenész egy kétszemélyes zárkában tölti előzetes letartóztatását egy olyan férfi társaságában, aki erőszakos bűncselekmény miatt került a rácsok mögé.

Jelenleg Lagzi Lajcsi három gyermekére a férfi feleségének édesanyja, illetve a bébiszitter vigyáz.

Lajos elvileg fogadhatná látogatóként a gyermekeket gondviselői felügyelettel, de még nem döntötte el, akarja-e, hogy ilyen körülmények között lássák őt. A testvérének, Istvánnak és Bogi édesanyjának fog küldeni egy-egy kapcsolattartói kérelmet

- mondta a lapnak egy közeli barát.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisangyalom13
Miért hallgatnak az ellenzéki vezetők, talán lakik valaki vezető a Lajcsi lakóparkjában???
Szolgáltató vezetők miért nem felelősek az ilyen, vagy ennél nagyobb illegális lopások ért uraim???
Miért hallgatnak országosan a szolgáltatók???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@wagabund: Igazad van, csak azzal vitatkoznek, hogy "sardobalasrol" lenne-e szo... Inkabb azt gondolom, hogy lajcsink nem ohajtja egyedul leulni a csalasert az o kis idejet: most majd vilagosan ramutat arra, hogy ki mindenki is kapott meg kenopenzt tole, hogy az ellenorzeskor a tavolba nezzenek, ne a villanyorara... Valoszinu, az egyikuk dobta fel, mert kevesellte a hallgatasert kapott kis penzecsket, hiszen az ellenorok meg mindig szabadlabon vannak,... Aztan nehogy Lajcsi is ugy jarjon, mint a Hummeres rendorgyilkos: ebedidoben a bableves elfogyasztasa utan ugy gondolja, hogy eldobja a kanalat orokre, es hirtelen felindulasbol "ongyilkos" lesz a zarkajaban... (Tenyleg, azt az esetet kivizsgaltak-e, volt e valami megnyugtato eredmeny?)
karma1
@wagabund: Igen, erdekes , hogy mindjart mindent "elenekel", es valahogy a legutobbi megnyilvanulasaiban (pl. a fogvatartasaval kapcsolatban), egy budos szoval sem emlegeti Boglarka "halalos" leguti betegseget, ugy tunik, magasrol lesz@rja hitveset...:o((
karma1
Csak azt felejti el Lajcsika, meg az ugyvedje is, hogy a birosag nemigen szereti azokat a gyanusitottakat, akik a "En nem tudok semmit, nem emlekszem semmire, artatlan vagyok" cimu viselkedesbol felperc alatt atvaltanak a "Reszletes vallomast akarok tenni, csak megfelelo idot kerek a felkeszulesre" cimu viselkedesi formara...
Desischado
Egyre különösebb ez az ügy. De én változatlanul azt mondom, rendszeresen leolvassák a mérőket, eddig hogy hogy nem volt baj? Lajcsi útjában van valakinek/valakiknek?
karma1
@Desischado: Olvasd el ezt a cikket, hidat fogsz tutira! Mar csak azt nem ertem, hogyha valaki reszletesen bevallja a buneit es egyuttmukodik a rendorseggel, akkor a buntetes elmarad? Na , azert ez egy jogallamban megsem tortenhetne meg!

www.nlcafe.hu/sztarok/20150930/lagzi-lajcsi-gyanusitott/
pistapapa
Eddig félrevezette a hatóságot? Ezért mennyi bünti jár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.