A rossz körülmények és ellátás miatt betegeskednek a gyerekek a tarnamérai iskolában. A heol.hu Heves megyei online lap közöl riportot a település iskolájáról, mely egy 1882-ben épült házban működik.

A riport és közölt fotó tanúsága szerint az épület vizesedik, beázik, a falai salétromosak és omladoznak. A nyílászárók is borzasztó állapotban vannak.

Stadionország szégyene: iskola omladozó, penészes falakkal
Fotó: Lénárt Márton / Heol.hu

Az önkormányzat, mint fenntartó évek óta igyekszik megoldást találni arra, hogyan újíthatnák fel az épületet, de egyelőre reménytelennek tűnik a helyzet.

"A legrosszabb, hogy már a gyerekek is egyre érzékenyebbek a napköziben uralkodó állapotokra, többen köhögnek, gyakoribbak a légúti megbetegedések.

 - nyilatkozta Tímár László polgármester, aki hiába pályázott, nem nyert el támogatást.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Na akkor a szélsőfideszes békemenet-csürhe ha végzett a határon a kerítésépítéssel, mehet iskolát tatarozni. De egyenes gerinccel ám!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Mirabilis: ma, 21:09 Ezzel a párt támogatott függetlenséggel én se értek egyet, mint ahogy az ötleteddel sem, hogy "hozzák létre a függetlenek pártját"-al se. Az azt jelentené, hogy a függetlenek ismét csak pártérdekek mentén végeznék a dolgukat. Nálam a független, az független, mindenféle pártérdek, támogatás nélkül.
agnes200
@csa-csa: Nem minden az ő vétke. Neki az a nagy baja, hogy teljes tudatában van a rombolásnak, amit ezzel az országgal csinál. És ez megbocsáthatatlan.
csa-csa
@agnes200: rendben. az összes elődei meg hipnózis alatt nem?
agnes200
@csa-csa: Azok "csak" alkalmatlanok voltak. De nem tekintették az egész országot a saját tulajdonuknak.
kkalman
@Mirabilis: tegnap, 19:01 Vagy csak független, akit egyéni választókörzetben választanak, és visszahívható. A listás szavazás megszűnne, és jelentősen csökkenne a választási csalás lehetősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.