Dobrev Klára, ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben – mondta Magyar Péter Szokolyán, politológushallgatók táborában, amikor arról beszélt, mennyire taszítják a választási plakátok, különösképpen Dobrev Klára plakátja. Az erről készült videót Molnár Csaba, a párt alelnöke tette közzé Facebook-oldalán.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A DK egy kiragadott részlettel újra csak Magyart akarja sározni, hiszen at eredeti a következő volt:

"„Nem tudom, mikor jártatok Budapesten, végigmentem a Deák téren csak autóval, és egészen elképesztő, ahogyan kinéz. Ott lógnak a plakátok, mint a kilencvenes években, azt hittem, hogy erről már leszoktunk. És a világörökség egyik részénél úgy néz ki, mint valami bazár, így nem is tudom, micsoda. Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben, Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék, vagy gyerekem lenne, lehet nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.”

Tehát nem Dobrevről volt szó, hanem a politikusok plakáthegyeiről. Molnár Csabi rá van uszítva Magyarra, hogy sarazza, ahol csak éri, hiszen a DK-nak nem O1G és a bandája a fő ellenfele, hanem az ellenzék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Géza: értenélek, ha magyar lennél,román cigány...
Géza
@Pálinkás Pál: Szerintem te ember se vagy, nemhogy magyar!
Horizont
@Géza: 10:53
Nem!!! Én csak válaszolok, nem fogom hagyni magam.
Ki kérte, hogy védjél meg? Isten ments!!!
Géza
@Horizont: Válaszoljál, ahogy és akinek akarsz, én is azt teszem. Nem kötözködöm senkivel, de visszaszólok, ha megtalál valamelyik tahó!
Nyírfa
Érdekes, mennyire nem akarjátok látni a nyelvi műveletlenséget, a pongyolán összedobált mondatokat, köztük a gyönyörű települések dagályos hangoztatását, a többféleképpen érthető, homályos célzásokat, majd, ha ha tetten érik, tagad mint egy kifejletlen kis óvodás. Vajon a véletlen műve, hogy Dobrev említése során jutott eszébe a gyermekek fejlődéért aggódni?
Magyarra is áll a mondás: pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadok el.
kereső
Értsük ám ezt Béláim. MP szépérzékét pontosan két politikus nő plakátja báncsa. Úgy bizony, a többi , a himneműeké az nem. Csak ott és akkor.
Gyönyörű magyar nyelvünknek sajátossága, hogy minden névelőnek, minden irásjelnek jelentősége van- az irásban. A beszédben, ezeket az irásjeleket a hanglejtésünkkel fejezzük ki. Aki elolvasta az elhangzott kijelentés leiratát, az azért észre kellett , hogy vegye:"Szentkirályi Alexandra és a többiek ott lógnak ilyen különböző színekben,"- a leiratban vessző van, az elhangzott beszédben meg pont van...hiszen leviszi a hanglejtését, ami ugye pontot jelent. És utána következik a Dobreves mondat. Mondom, én, hogy nagy jelentősége van azoknak a fránya irásjeleknek.
Más: rogáni módszer...meg a dk. Kedves Tisztaság párti pártvezér...ugye milyen jól ismered , hogy milyen jelentősége van a" szövegkörnyerzetből" kiragadott mondatnak/mondatoknak. Ezzel nyertetek 2010-ben...és azóta is sláger "el lehet menni", "hazudtunk éjjel meg nappal". Micsoda felfedezés...mer ugye gyurcsánnyal , a patás ördöggel szemben elfogadható, sőőőőőőőőőt, na de ha téged érint valami "kinosan"------nincs olyan dolog, ami téged kinosan érintene- akkor rögtön visszanyúlsz a fideSS-es énedhez, és megmagyarázod...mint az ukránokat.
Ami meg a plakátokat illeti...2015 óta plakát ország lettünk. Mindenhol a fideSS plakátokat látjuk, azzal élünk együtt . Legtöbbször ellenzéki és Eu-s politikusokat lejárató, becsületsértő plakátokkal. Egyem az az érzékeny lelkivilágodat, ez nem bolygatta meg a gyermekeid álmát? Eddig miért nem szóltál? Hiszen ezen plakátok az ellenzéki polgárok pénzéből is készültek, egyik forrása meg a te általad aláirt Diákhitel központ reklám ,és tanácsadói szerződések árai voltak.
Csak ennyit akartam mondani...továbbra sem te vagy az én "grál lovagom".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.