Ónodi-Szűcs Zoltán, az állami egészségügyi ellátórendszer fenntartásáért felelős intézet jelenlegi főigazgatója lesz az új egészségügyi államtitkár – értesült a Magyar Idők.

A lap online kiadásában megjelent szombati cikkben ismertetik, Ónodi-Szűcs Zoltán 1991-ben végzett általános orvosként, egészségügyi szakmenedzser, de jelenleg is tanul: a Corvinus Egyetem PhD-hallgatója.

Az egészségügy szervezésében 2003 óta vesz részt, akkor nevezték ki a debreceni Városi Egészségügyi Szolgálat élére, amelynek átalakítását követően 2004 októberétől a VESZ Egészségügyi Szolgáltató Kht. és VESZ Vagyonkezelő Kft. ügyvezető igazgatója volt. 2006-tól a debreceni Kenézy Kórház főigazgatójaként dolgozott, és ebben a funkciójában vezényelte le az intézmény gazdasági társasággá alakítását, majd a Kenézy Kórház Zrt. vezérigazgatója, később a debreceni Egészségügyi Holding Zrt. igazgatóságának elnöke lett.

2012 februárjától a központosított kórházakat fenntartó Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) Észak-Alföldi régiójának területi igazgatója. Tavaly október 1-jétől pedig a GYEMSZI főigazgatója. Az intézmény azóta az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) nevet viseli – írták.

Zombor Gábor szeptember 30-i hatállyal mondott le tisztségéről, azóta Beneda Attila helyettes államtitkár megbízottként vezette az államtitkárságot.

Az MTI kereste az államtitkárságot, ahol sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánták az értesülést.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." az állami egészségügyi ellátórendszer fenntartásáért felelős intézet jelenlegi főigazgatója "...
Aztaqrwa...ilyen is létezik, csak egészségügy nincs ?? Gondolom, hatalmas naplopó
beosztott létszámmal " mükszik " :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@adrenalink: nekem tavaly decemberben kezdődött a kálváriám. Akkor lettem rosszul itthon.
Az első MR nem sikerült, mert elmozogtam. Hiába mondtam hogy szédülök , hányingerem van, nem adtak semmit csak bedugtak a gépbe. Persze hogy majdnem lehánytam magam...
Kaptam másik időpontot 3 hét múlva. Akkor nem volt jó a gép. De természetesen ezt akkor mondták meg amikor már ott voltunk. Eszükbe nem volt értesíteni, hogy ti hülyék ne gyertek.
Következő időpont valamikor március végén április elején lett volna. De megnyugtattak, hogy ha közben romlana az állapotom azonnal visznek Debrecenbe.
A vejem csak annyit kérdezett , hogy miért kell megvárni míg valaki meghal?
Tudni kell hogy a CT decemberben amikor rosszul lettem bizonytalan volt, mert nem tudta kimutatni, hogy agydaganat vagy agyvérzésem van - e.
Hazajöttünk a semmire. Másnap a dokim felhívta nyíregyházát , kibulizott nekem egy március eleji időpontot. Na az már sikerült. kiderült, hogy agylágyulásom volt, illetve egyéb agyi történések. 7 x 2 centis agyszövet halt el, amit a CT daganatnak nézett.
Mondanom sem kell hogy addig nem is tudtak kezelni, mert nem tudták mi bajom van.
Az orvosaim mindent megtettek amit a rendszer megengedett, de meg van kötve a kezük. :-(
Most már jól vagyok. Járok vissza ellenőrzésre három havonta. Eddig úgy ment, hogy reggel bejelentkeztem, 10 körül CT, 11 körül labor, dél körül amit még a doki kért és 3-ra otthon voltam. De a múlt héten, kiderült, hogy egy nap csak egy vizsgálatot kérhet az orvos.
Hétfő labor.
Kedd CT
Szerda Nyaki ultrahang, valami új eljárással.
Minden lelettel külön vissza a dokihoz. Minden nap ráment egy szabad napom.
Következő
Mézike
@sentinel216: Jó neked.:-)
Én nem voltam ilyen szerencsés. Nézd meg fentebb amit adrenalinknak válaszoltam.
adrenalink
@Mézike: Örülök, hogy a körülmények ellenére jól vagy! Remélem a vérnyomásoddal sincsenek problémák.:-)
Mézike
@adrenalink: Eddig nincs. Bár az is rejtély hogy mi okozta nálam ezt a betegséget, hiszen semmi olyat nem teszek ami árt.
adrenalink
@Mézike: Te kis hazudós! Naponta olvasod az Orbán kormány hülyeségeit!:-)
Mézike
@adrenalink: :-)
Az igaz. De nem nézek tévét, és olvasok ám mást is. Pl. horrort + romantikus könyveket. Néha bőgicsélni is szoktam. Ja + mindenfélét ami jól meg van írva. :-)
Én hírös vagyok a nyugalmamról. Úgy el tudok küldeni bárkit a jó édesbe, hogy nem emelem fel a hangom, és nem használok csúnya szavakat. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.