Hazudott az FM: védett területek is vannak a kótyavetyére kínált állami földek között- állítja az LMP hétfői közleményében.

A párt szerint a Földművelésügyi Minisztérium megtévesztette a közvéleményt és hazudott, amikor azt állította, hogy nincs védett terület a termőföld-privatizációval érintett földek között.

Mint Sallai R. Benedek, a párt szakpolitikusa írja, az LMP már az NFA honlapjára eddig kirakott helyrajzi számok között is talált több európai uniós védettséggel, hazai jogrendben is szereplő, földhivatal által nyilvántartott un. Natura2000-es védelemmel jelölt területet.

Az LMP felszólítja a kormányt, hogy álljon el ettől az elhibázott tervtől, haladéktalanul szüntesse meg az közösségi tulajdonban lévő természeti erőforrások kijátszását, és legfőképpen a védett területek alkotmánysértő értékesítését! – zárul a közlemény.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs itt semmi csoda !

Budap-Törpepincsi Gyula, államtitkár korában, a bíróség előtt hazudott Kishantos-ügyben !
Hajaszála ?
Egy szál se !
karma1
Most muszaj lenne csodalkoznom, hogy MEGINT hazudott a kormany? En mar azt sem hinnem el nekik, ha a pontos idot kerdeznek...:o(((

Szegyelljek magukat, mert ok tudjak, mit csinalnak, elore bebiztositva magukat , kiaruljak a hazat kilora, csokosoknak, majd kesobb idegeneknek, mert a csokosoknak nem lesz eleg az a penz, amit a foldekbol szerezhetnenek...

Ezeket regen ugy hivtak, hogy hazaarulo...
pagoda
Jó lenne, ha néha tudnák, mit csinálnak!
dr. prédikátor
Megint hazudott a fütyi-sz??? Hiszen amióta kormányon vannak mást sem tesznek mint hazudnak éjjel meg nappal!!!
Toby
Nincs itt semmi csoda !

Budap-Törpepincsi Gyula, államtitkár korában, a bíróség előtt hazudott Kishantos-ügyben !
Hajaszála ?
Egy szál se !
papa.49
@Toby: Sőt még előtte is voltak olyanok akik haláluk után is aláírtak a ,,ügyvéd úrnak,,))))))
papa.49
Ha csupán ez az egy hazugság lenne az is megengedhetetlen lenne, de más nincs is csak, és KIZÁRÓLAG HAZUGSÁG))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.