Hiánypótlásra szólította fel a cégbíróság Fonyó Károlyt a TV2 megvásárlásának ügyében, viszont a hiánypótláshoz olyan papírok kellenének, amelyeket az üzletember nehézkesen tud majd beszerezni – írja a nol.hu.

A Simicska-közeli Fonyó Károlynak harminc napon belül azt kell bizonyítania, hogy a TV2 korábbi tulajdonosa, a P7S1 engedélyezte, hogy Fonyó Megapolis Media Zrt. nevű cége átvállalja a zálogjogot, valamint hogy a P7S1 engedélyezte zálogjoga törlését a TV2 vagyonkezelőjénél.

Vajnáék ugyanakkor azt állítják, hogy a korábbi német tulajdonos, szentesítette a Vajnával kötött üzletet, így kérdés, hogy Fonyó mire jut harminc nap alatt, és képes lesz-e beszerezni azokat a papírokat, amelyek az opciós szerződés jogszerűségét bizonyítják.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mukodesbe lepett a Nagy Nemzeti Daralo; most keszitik a visszamenoleges papirokat pro es kontra, de inkabb kontra, vagyis vajna sincs biztonsagban ( (propeller.hu/itthon/3165693-andy-vajna-sem-tudja-kie-tv2), szoval en meg most sem hiszem, hogy Simicska ekkorat tevedett volna, az lehet inkabb, hogy nagyhirtelen csinaltak valami gyors , visszamenoleges papirt az RTL-lel, akik cserebe kaphattak valami konnyitest a magyar palyan... csuti oriastol minden kitelik, a fegyverei ugyanolyan aljasak, mint az egesz "politikaja",,,Li(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok