Zárt osztályra került egy komoly fejsérülés miatt ápolt fiatal férfi, mert nyugtalansága miatt orvosai nem tudtak vele szót érteni. A pszichiátrián az egyre erősebb tudatmódosító szerektől magatehetetlenné vált, később leállt a keringése és meghalt. Nővére szerint – aki maga is képzett ápoló – nem a megfelelő kezelést kapta, rendőrségi feljelentést is tett testvére halála miatt. […]

Forrás: emberijogok.hu
Feltöltő: CCHR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az agyba nem lehet csak úgy belenyúlkálni. Egy biztos: mégegyszer nem mennék pszichiátriára dolgozni.
sokanvagyunk
@Nyírfa: ...akkor lakónak se megyek! :D
Nyírfa
@sokanvagyunk: 10.45

Jól teszed! :)
Ahol dolgoztam, a legbetegebb a főnövér volt, egy idő után szabályosan féltem tőle. :)
Ha az embernek problémái vannak, akkor a legjobb, ha a saját önvalójához fordul, és ezt a minőséget megtiszteli az abszolút őszinteséggel. Ugyanakkor , ha vannak barátok, nemcsak haverok, hanem igazi szeretetkapcsolatok, amelyekben nem fognak sem befolyásolni, sem a kedvedért hazudni, őket nagyon meg kell becsülni.
Számomra az egyik legnagyobb boldogság, hogy a fiaim mellett igazi barátok állnak, akikkel évtizedek óta jóban, rosszban együtt vannak. :)
sokanvagyunk
@Nyírfa: Nem lehet hogy a főnővért mint ott lakó "régi motorost" véletlenül előléptették? :)
nemkati
Egyáltalán létezik olyan pszichiátria, ahol aki oda bekerül, az állapotának megfelelő kezelést kap, és esetleg meg is gyógyul? Annyi szörnyű esetről hallottam már, hogy nem hiszek benne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.