A menekülthelyzet kezelésében érintett vasutas munkavállalók a MÁV-csoport vezetői döntésének köszönhetően jutalomban részesülnek. A vasúttársaság több vezetője is elismerést vehetett át a migránsválság során végzett szakmai munkájáért – írta közleményében a MÁV.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
...úgy néz ki, mintha vége lenne a magyarországon áthaladó migránsvándorlásnak... mindenki hátradőlhet...

...pedig nincs vége...ez a nyugalom csak lárszat...ha lezár ausztria, akkor irány románia felé...az enbercsempészek már tesztelik az útirányt...

szóval résenlenni elvtársak... na neee.. nem azon a résen... tessék visszatakarni..
1magyar
A Máv vezér amúgy is sokat tett ez ügyben, meg hány millió havi fizetése van?
Lepényleső
Én azt értem,hogy azokat jutalmazzák akik újabb szekértolók,de mi van akkor, ha mindenki
beáll a sorba? Akkor kitől vesznek el,hogy adhassanak valakiknek? Elvenni csak attól lehet akinek van. Előbb-utóbb már csak nekik lesz valamijük,nekünk a puszta ..csünk marad,és a nyomorúságos életünk. Azt ha elveszik,munkára kényszerülnek,érdekes fordulata lesz a történelemnek,a paraziták véget vetnek a gazdatestnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.