Az 1956-os forradalom 60. évfordulójára újulhat meg a javításra szoruló Forradalom lángja szobor, amelyet méltó helyszínen állítanának fel ismét - közölte az Országgyűlés Hivatala.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Maradjunk annyiban, hogy Mecs Imrenek volt igaza, ami most folyik, az egy "adjunk egy szepsegflastromot a helyzetnek" cimu akcio.
Vagyis titokban, sunnyogva elszallitottak az emlekmuvet, es ha Mecs Imre most nem veri ki erte a balhet, szepen el is lehetett volna rola felejtkezni.
Igy most az allambacsi azt mondja: Jaj, az nem is ugy vo't, hanem a szobor toredezett, romlott, mi csak elvittuk megjavittatni"

Ha valaki annakidejen nem piszkalja meg lazar kulfoldi utjainak finanszirozasat, akkor o a mai napig elsunnyogta volna a 2 millat. De valaki megkapirgalta az ugyet, igy neki muszaj volt visszafizetnie az utikoltseget...
Ha egyszer a mutyira feny derul., a kormany kitalal valami al-magyarazatot, es azzal mindenki szajat betapasztja, ugy nez ki, mintha mindenkiert felelosseget vallalna... Pedig egy nagy sz@rt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.