A Vezess.hu közölte a felvételt, amelyet a Ferrari után haladó autóból készített valaki. Egy sima sávváltás utáni gyorsítást rontott el csúnyán a vezető. Vigyázni kell vele, mert egyetlen nagyobb gázadás elég, hogy a sofőr elveszítse uralmát a közel ezer lóerős Ferrari LaFerrari felett. Pontosan ez történt a hétvégén Budapesten.

Forrás: vs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ennek a ferrárisnak annyi esze van mint nekem fölösleg !
verőce21
Persze nem lehetett tökéletes a kocsi futóműve, vagy a hajtáslánca sem ennek a járgánynak, ha egy gázfröccstől ennyire kifarolt. Amolyan second hand car for sale. Messze nem 400 milliós a kocsi, kopott gumikkal, és hibás nyomatékelosztással. Ezért utáltam mindig a hátsókerék meghajtású autókat. (Mercedes, BMW, stb.) Ugyanilyen gyámoltalanok a Forma-1-es kocsik is. Ott sem lehet megérteni, miért ölnek bele annyi pénzt egy korszerűtlen hajtásláncú autóba? A '70-es évek technikája.

És elmondható még, szerencsésen megúszta a vezetője, mert ugyanez előfordulhatott volna vele jóval nagyobb sebességgel, nyílt úton is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.