Északi

Putyin elveszítette a kétharmadot

Vlagyimir Putyin elnököt immáron nem támogatja az oroszok több mint kétharmada, amire nagyon-nagyon régen nem volt példa.

6,8 milliárdból rendezünk Színházi Olimpiát

„Elismerve a Színházi Olimpia 2023. évi magyarországi megrendezésének kiemelt kultúrstratégiai jelentőségét, továbbá nemzeti identitásunk és nemzeti értékeink a nemzetközi közösséggel való megismertetése fontosságában játszott szerepét”,a kormány 6,8 milliárd forinttal támogatja az eseményt- olvasható a Magyar...

Szijjártó: Többen jönnek haza, mint ahányan külföldre mennek munkavállalás céljával

Az elmúlt két évben már többen jönnek vissza Magyarországra, mint ahányan külföldre mennek munkavállalás céljával, amiben nagy szerepe volt a szolgáltatóközponti beruházásoknak is - mondta pénteken Szijjártó Péter A tárcavezető az indiai Tata Consultancy Services magyarországi jelenlétének 20. évfordulója alkalmából...

Megijedt Magyarország teljhatalmú embere, és a túlélésért küzd

Magyarország teljhatalmú embere meg van ijedve, s küzd a politikai életben maradásért – állítja a Foreign Policy amerikai magazin elemzője, aki úgy látja, végre összeállt az ellenzék, és megvan az esélye arra, hogy Orbánt és a Fideszt legyőzze a jövő évi választáson.

Hamarabb érkezik a nyugdíj, de tovább kell belőle élni - Nap Híre

A megszokottnál korábban, már december 2-án elutalják a bankszámlákra a nyugdíjakat, és a postai kézbesítést is megkezdik már most csütörtökön.

60 ezer forintot fizet a Rossmann az oltott dolgozóknak

60 ezer forint extra juttatást kapnak azok a Rossmann-dolgozók, akik december 15-ig beoltatják magukat koronavírus ellen, írja a Világgazdaság.

Közel 430 ezer az átlagkereset Magyarországon

Szeptemberben a bruttó és a nettó átlagkereset 9,1 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

Felmérés: Magyarország 2027-re elérheti a legfejlettebb országok jóléti szintjét

Az Európai Uniós tagságnak köszönhetően Magyarország esetében csak két év késést okoz a világjárvány, és így az eredetileg várt 2025 helyett 2027-re érheti el a legfejlettebb országok jóléti szintjét - közölték az Euler Hermes hitelbiztosító és az Allianz Research elemzői legfrissebb gazdasági prognózisukban.Az MTI-hez...

A magyar nyugdíjasok hamarabb kapnak pénzt

Alapesetben az adott hónap második hetében utalja a bankszámlákra a kincstár a nyugdíjakat, ám decemberben más a forgatókönyv.

Egy tanulmány szerint ennyibe kell kerülnie egy doboz ciginek, hogy a legtöbben leszokjanak róla

1500 dohányost kérdeztek meg Hollandiában, hogy mennyien gyújtanának rá bizonyos összegeknél.

Orban Viktor érzelmes szavakkal mondott köszönetet a feleségének

Orbán Viktor a videóban feleségének köszöni meg az évtizedek óta tartó támogatást. Mint mondta, egy családos ember nem dönthet egyedül, mert a társának éppolyan nehéz - ha nem nehezebb -, mint neki.

Kásler elmondta, hány ember életét mentették meg a vakcinák

Online is elérhető az a nagy magyarországi tudományos kutatás, amely a védőoltások hatásosságáról, eddigi eredményeiről számol be.

Kevés az építőipari szakmunkás, 10 ezerrel több vendégmunkásra lenne szükség 2022-ben

Bár sikeresnek ítélte meg az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége a 2019-ben indított, külföldön dolgozó építőipari munkásokra célzott hazahívó programot Koji László az ÉVOSZ elnöke építőanyagok brutális drágulása mellett a szakemberhiány még mindig problémát jelent az ágazatban.

Brutális drágulás vár a magyarokra karácsonykor

Tavaly inkább ruhát vásároltak karácsonyra a magyarok, idén viszont szórakoztató elektronikai cikkeket terveznek, ezek gyártása viszont hónapok óta akadozik.

Orban továbbra is Covid-pozitív, de kollégája már tünetmentes

Gulácsi Péter akár már vasárnap az RB Leipzig labdarúgócsapatának rendelkezésére állhat, amennyiben szombati koronavírus tesztje negatív eredményt hoz."Három-négy napja tünetmentes, sokat beszéltünk egymással, mert karanténtársak lettünk.

Sok magyar nem tud ajándékot venni karácsonyra

A magyarok 28 százaléka 10 ezer és 30 ezer forint közötti összeget szán a karácsonyi ajándékokra, 15 százaléka azonban egyáltalán nem költ ilyesmire. A községekben élők 21 százaléka nem tud ajándékot venni.A magyarok 28 százaléka 10 ezer és 30 ezer forint közötti összeget szán a karácsonyi ajándékokra, 15 százaléka...

Kósa Lajos: itt vannak az utódok, teljesítményük van

Kongresszust tartott szombaton a Fidelitas.

A lakosság 69%- a Orban Viktort tartja az esélyesebbnek 2022-ben

Legalábbis az Alalpjogokért Központ felmérése ezt mutatja...

Nem nyer Orban Viktor? Úúú, ne is tessék ilyet mondani!

A Fidesz tisztújító kongresszusán járt a 24.hu stábja, ahol láttak ünneplő és szelfiző fideszeseket és csak 6 órát kellett várni arra, hogy Orbán Viktor is megjelenjen.Amennyiben 2022-ben nem nyerne a Fidesz, le kellene, hogy mondjon Orbán Viktor?

„A kádári rendőrség brutalitása kedveskedés volt 2006-hoz képest”

A 2006 őszén tapasztalt rendőri brutalitás egyértelmű felelőse Gyurcsány Ferenc akkori szocialista kormányfő.

A krumpli kiszívja a szervezetből az oltóanyagot? - Rusvai válaszol

Újabb konteó kering az oltásellenesek köreiben, mely szerint, ha a vakcina beadását követő 10-12 órán belül egy félbevágott krumplit helyeznek az oltás helyére, akkor az kiszívja a szervezetből az oltóanyagot.

Gulyás: Csak a jelenlegi kormányoldal a szabadság örököse

„Magyarországon azért van különösen nagy tétje a választásoknak, mert csak a jelenlegi kormányoldal a szabadság örököse, akinek a demokratikus meggyőződése megkérdőjelezhetetlen” - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden Budapesten, a Magyarország Alaptörvénye 10 éves - gyökerek, értékek és...

Elhízott, részeges katonáknak tartja a kormány a'90 előtt szolgált tiszteket?

Harangozó Tamás, az MSZP frakcióvezető-helyettese hétfőn az Országgyűlésben azt kérte Németh Szilárdtól, reagáljon Ruszin-Szendi Romulusznak, a Magyar Honvédség parancsnokának nyilatkozatára, amelyben azt mondta, a honvédség már nem a néphadsereg, amelyben elhízott, részeges tisztek vezették a sorkatonákat.Válaszában Németh...

Kövér László: Nincs ésszerű magyarázata Gyurcsány Ferenc újbóli felemelkedésének

Irracionálisnak nevezte a 2006 után történt politikai eseményeket az Országgyűlés elnöke a Polgári Mulatóban rendezett beszélgetésen.

Orbant nemcsak a honvédség luxusgépe, hanem az egyik csapatszállító Airbus is elkísérte Boszniába

Tegnap beszámoltunk arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök Magyar Honvédség egyik Falcon 7x luxusrepülőgépével (a 607-es lajstromszámúval) érkezett meg Bosznia-Hercegovinába, hogy Banja Lukában tárgyaljon Milorad Dodikkal, a balkáni állam háromtagú elnökségének szerb tagjával.

Az új szuperhatóságtól fogjuk megtudni azt is, mennyibe kerül a cigi

Egy, a parlament előtt lévő törvényjavaslat értelmében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) helyett a jövőben egy nemrég felállított állami hatóság fog dönteni a dohánygyártmányok kiskereskedelmi eladási áráról.

Wahorn András szerint egy nyolcéves kislány bugyijába nyúlkálni nem erőszak

A szexualitás volt a téma az Index Konyhanyelv című műsorának legutóbbi részében, Csákányi Eszter színésznő pedig a beszélgetés során elmondta, hogy nyolcéves korában egy idegen férfi az uszodában benyúlt a nemi szervébe.

Nyugdíjas ígéretekben Orban már leelőzte Medgyessyt és Gyurcsányt, de pénzosztásban még nem

Az országgyűlési választás előtti év végéhez közeledve kirajzolódtak a kormány kampányidőszakra időzített ígéretei, juttatásai, kiosztott kedvezményei: februárban érkezhet meg a gyereket nevelők szja-visszatérítése, 2022 elejétől él a fiatalok szja-mentessége, és 2021-2022-ben igényelhető a lakásfelújítási támogatás...

Repülőteret 1600 milliárdért

Ferihegy visszavásárlása a rendszerváltás utáni Magyarország legnagyobb léptékű államosítása lesz, ha a jelenleg ismert formában valósul meg.Ezerhatszáz milliárd forint – nem cáfolt sajtóértesülések szerint jelenleg ekkora összegnél (4,44 milliárd eurónál) tart az állami licit a Liszt Ferenc Nemzetközi...

Hogyan lehet megint ilyen súlyos a járványhelyzet Magyarországon?

Három korábbi járványhullám tapasztalatával, 60 százalékos beoltottsággal hogyan juthattunk el megint ide?Ebben benne van, hogy 40 százalék nincs beoltva, kiderült az is, hogy idővel kopik a vakcinák ereje, a delta variáns agresszívabb, mint a korábbiak.