Északi

Rákosi idején börtön járt érte, Horn nem szerette a viccet, de mi lett a politikai humorral?

Kádár János idején már nem járt börtön a viccmesélésért, de aki nagyon harsány volt, kimaradhatott a prémiumból.

Itt a beígért tartós áremelkedés: meddig sarcolják még a magyar vásárlókat a boltok?

Májusban és áprilisban is 5,1 százalékos inflációt tapasztalhat a magyar lakosság - ilyen mértékű árdrágulás a járvány óta egyetlen hónapban sem volt.

Elképesztő mondatok, elképesztő gondolatok

Csizmadia László, a CÖF alapítója, találta most azt mondani , miszerint a 2022-es választásokon „erkölcsi gyóntatószék" elé állítják az ellenzéki bőrbe bújt, Gyurcsány Ferenc vezette „csaló hazudozókat".„Ki kell beszélnünk a vérvörösre festett köztársaság Gyurcsány Ferenc okozta rémtetteit" – folytatta, majd...

Orban új arculatot kap? 

Vajon képes-e egy majd’ hatvan éves ember egyik napról a másikra megváltozni? Lehetséges-e, hogy valaki élete harmadik harmadában szakítson addigi énjével, és teljesen új tulajdonságokat vegyen fel? Nem vagyok pszichológus, hogy szakmai választ is tudjak adni a kérdésekre, de annyit tudok: előfordult már ilyen, többnyire egy-egy...

Orban: a magyarok nem azt várják, hogy egy játékos megadja magát

Orbán Viktor péntek reggel egy hosszabb interjúban beszélt arról, hogy mi a véleménye az Európa-bajnokságot érintő kérdésekről, miközben a térdelésről erősen megoszlanak a vélemények.A futball Eb-vel kapcsolatban a miniszterelnök kifejtette: ez egy összeurópai, nagyszerű játék, és óriási teljesítmény, hogy Magyarország is...

Ruszin-Szendi Romulusz: Azért erősítjük a hadsereget, hogy ne akarjon senki belénk állni

Nekünk nincs konkrét „ellenségünk”. Azért erősítjük a hadsereget, hogy ne akarjon senki belénk állni – mond a honvédségi fejlesztésekről a Magyar Honvédség közelmúltban kinevezett parancsnoka.

CÖF: Karácsony és Kunhalmi hívja vissza telefonbetyár agresszorait!

"Elég a félelemkeltésből és az aljas bolsevik tempóból."

„Hiába fognak fegyvert a fejünkhöz - akár szó szerint is - vissza fogjuk venni a hazánkat!”

Péntek délután Dobrev Klára egri kampányeseményén megjelent három ellentüntető, akik szóváltásba kerültek a miniszterelnök-jelölt híveivel, mire egyikük gázpisztolyt fogott a vele szemben álló DK-szimpatizánsra.

Kálomista Gábor: Az ELK*RTUK film nem közpénzből készült, a gumilövedékek igen

"Azoknak, akik közpénzekről harsognak, érdemes lenne megérteni végre, hogy mi a törvényes lehetőségekkel élünk.

„Ketten a tizenötmillióból” – Orban Viktor közös fotón a lányával

Június 4-e alkalmából tett fel lányával közös fotót a miniszterelnök Facebook-oldalára.Június 4. Ketten a tizenötmillióból // June 4. Two of fifteen million.

Átvette a parancsnokságot Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség új parancsnoka

Átvette a parancsnokságot Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség új parancsnoka szombat délelőtt Budapesten, a Parlamentben.

Hollik István: Gyurcsány Ferenc nem szereti, ha szembesítik a valósággal

Gyurcsány Ferenc nem szereti, ha szembesítik a valósággal - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy a DK leutánozta a Fidesz-KDNP ellenzéki vezetőről szóló videóját.

Démon a vásznon - Gyurcsány ráérzett

Vitatható, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként mennyit használt vagy ártott Magyarországnak, de úgy tűnik, az őszödi beszéddel most sikerül megteremtenie a magyar politikai krimit.Gyurcsány Ferenc lassan letaszítja bűnbaktrónjáról Soros Györgyöt.

Míg Orbannak nem, több százezer embernek valóban romlott az anyagi helyzete

Bár a miniszterelnök a bruttó 2,7 milliós jövedelmével azok közé a bérből és fizetésből élők közé sorolta magát, akiket megviselt a válság, neki még nőtt is a bevétele.„Azért megviselt bennünket.

Az Eb-jegy lesz a meccsekre érkező külföldiek védettségi igazolványa

A koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni a mérkőzésre érkező magyar állampolgársággal nem rendelkező személyre, ha a mérkőzésre szóló érvényes, papíralapú vagy elektronikus részvételi jegyét felmutatja - áll a ma kiadott Magyar Közlönyben.Magyarul, ha valakinek van jegye a Budapesten...

Dorosz: több megy Semjén vadászkiállítására, mint a mentőszolgálat éves költségvetése

Szinte minden nap emelkedik a vadászati világkiállítás költsége.

Bencsik Gábor: A pokol bugyrai

„Valamikor régen, úgy két-három évvel ezelőtt a Momentum még azzal kampányolt, hogy ők azok, akik nem hogy a régi rendszert, de még az elmúlt harminc évet is meghaladják, akik új lapot nyitnak a magyar történelemben.

TASZ: Ha a tüntetésen nincs védettség, jön az oszlatás

Korábban már megírtuk, Orbán Viktor még péntek reggel jelentette be, hogy az általános gyűléstilalom helyett az ötszáz fő alatti tüntetéseken bárki korlátozás nélkül részt vehet.

Merkely: Nem lesz negyedik hullám, sem most, sem pedig szeptemberben

Merkely Béla arra számít, hogy Magyarországon már nem lesz negyedik hullám, ami a lehető legjobb hír lenne, hiszen vannak, akik pontosan ettől tartanak.A TV2 közölt egy érdekes beszélgetést az ismert és neves szakemberrel, aki nagyon bizakodó, nem számít arra, hogy lesz negyedik hullám Magyarországon.

Bayer Zsolt: Jajj, káromkodik a „bayerzsóti”!

„Bayer Zsolt csúnyán beszél, káromkodik, jajj, a »bayerzsóti«! Olvasom ezeket a kommenteket, amikor számon kérem az ellenzéki politikusoknak csúfolt, zs-kategóriás politikai valóságshow-szereplőkön a mocskolódást.

Dobrev Klára: Ha mi jövünk, Ti jöttök!

Közeledik a nap, amikor együtt vissza fogjuk venni a hazánkat a fideszes kevesektől.„Felemelő érzés, amikor olyan emberek támogatnak, akikről az országnak szólnia kellene.

Orban Viktor: Hétfőtől jelentkezhetnek oltásra a külföldön élő magyarok

Hétfőtől jelentkezhetnek oltásra a külföldön élő magyarok – hangzott el az M1-en.A hírt a miniszterelnök már pénteken bejelentette a Kossuth Rádióban, de ma ismét erre hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán.

Egy felmérés szerint a fiatalok többségének van megtakarítása

Nőtt a fiatalok megtakarítása hajlandósága: a K&H ifjúsági indexe évek óta felméri a 19-29 évesek pénzügyi magatartását, amelyből kiderül, hogy évről évre jellemzőbb rájuk a takarékoskodás.

Még el se kezdődött Paks II építése, de a vállalkozók már jól élnek belőle

Ugyan a paksi erőmű bővítéséhez még az engedélyek is hiányoznak, a NER-be betagozódottak máris elég jól élhetnek a nagy építkezésből, írja a HVG, mely cikkében összeszedte, hogy Kovács Sándor, aki két éve még a paksi Fidesz-KDNP alapszervezet elnöke volt, már most Budapest belvárosával vetekedő áron, havi mintegy hatmillió...

Gyurcsány: Egy új alkotmányos rend megteremtésére irányul figyelmem jelentős része

Nem a Fidesz legyőzése lesz a legnehezebb a DK elnöke szerint.Megszólalt a DK elnöke Karácsony Gergely bejelentése után. A Facebookon a következőket írta:

Fudan: Orbanék már 2019-ben lepaktáltak Kínával az 580 milliárdos kémegyetemről

Már 2019 júliusában döntöttek a Fudan Egyetem megépítéséről.

A nyugdíjkiadások drasztikus csökkenésével számol a kormány jövőre

2022-re az ideinél 43,8 milliárd forinttal kevesebbet kell költenie az államnak nyugdíjra - derül ki a 2022-es költségvetés fejezeti indoklásából.

130 milliárdos hitelből védelmi rakétákat venni „az ország szempontjából a lehető legjobb döntés” volt a kormánybiztos szerint

Norvég hitelből vásárlunk amerikai-norvég rendszert, Tavaly novemberben dőlt el hosszú tárgyalássorozat után, hogy a Magyar Honvédég NASAMS légvédelmi rakétarendszereket vásárol a norvég Kongsberg és az amerikai Raytheon cégektől, a norvég állam 130 milliárd forintos hiteléből finanszírozva.A védelmi fejlesztésekért felelős...

Elárulták, mi okozta a paksi atomerőmű teljesítménycsökkenését

Tervezett teljesítménycsökkentés történt vasárnap hajnalban a paksi atomerőműben - közölte honlapján az erőmű.

Nyugdíjmegtakarítás: milliós veszteséget is jelenthetett a forintgyengülés 30 év alatt - Piac&Profit - A kkv-k oldala

A forint már sok éve trendszerűen gyengül a nyugati devizákkal szemben.