Európában bevezetik a kétsebességes internetet, így amelyik alkalmazás nem fizet, annak a szolgáltatása nem lesz zökkenőmentes. Az Európai Parlament múlt héten elfogadta a kétsebességes internet tervezetét, amelynek kárvallottjai főképpen az olyan startupok, kis cégek lesznek, amelyek az innováció motorjai. Szakértők szerint a tervezet elfogadása az európai gazdaság versenyképességét veszélyezteti – írta a hvg.hu. Hogy mit is jelenthet ez? Egy gyakorlatias példával élve: ha a Skype mögött álló Microsoft fizet a Telekom-csoportnak, akkor a felhasználók akadásmentesen skype-olhatnak majd. De ha például a Viber nem fizet, akkor a viberezés kevésbé lesz zökkenőmentes. Ha kíváncsi, hogyan látják a kialakult helyzetet a szakértők, és mire számítanak a jövőben, akkor kattintson.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Eloszor belebegtettek, lemertek az eredmenyt - visszakoztak - dejcstompika egy evig tronolt a kerdesen, - es most megis bevezetik... Teljes a demokracia - csak nem Ma.o.-n!
rugacs
@karma1: Erősen öregszel, már a látásod is rém gyatra! MIVEL KEZDŐDIK A CIKK?
"Az Európai Parlament múlt héten elfogadta a kétsebességes internet tervezetét, "
AZ EURÓPAI PARLAMENT! Nem a magyar kormány!!!
Fizetnek a rémhírterjesztésért? Vagy átírod a cikkeket a magad kedvére?
Nem mintha nem lenne tök mindegy neked a Föld másik oldalán, hogy ki mit vezet be ...
Nálatok bezzeg teljes a demokrácia - nők és birkák között...
karma1
@rugacs: Hidd el, a latasom is jo, igazad van, valoban igy kezdodik a cikk... Es kijaf@szom tompika hol melozott az utobbi evekben? Es kiknek duruzsolt be a netrol, ugy altalaban? Erdekes modon a felhaborodas is ugyanonnan jon, jott... Szerinted?
karma1
@rugacs: Ha te is figyelmesen elolvastad volna a cikket, akkor eszrevenned, hogy NEM a netadorol van szo, hanem egy rendkivul regota huzodo vitarol: A Telekomnak tele volt a hocipoje azzal, hogy Skype-Skype kozott ingyenesen akarmeddig beszelgethettel a vilaghalon, ameddig akartal, INGYEN. De soha nem volt ingyenes a szolgaltatas, ha pl. Skype-rol tarcsaztal egy otthoni vezetekes telefont. (En hasznaltam sokaig ezt a valtozatot, havonta 10 ujzelandi dollart kellett erte fizetnem, jo volt a szolgaltatas, es meg mindig olcsobb, mintha az itthoni vonalasomrol hivtam volna a Mamamat, akinek nem volt computere).
A Vibertol is pontosan ugyanilyen idegesek a Telekomnal, mivel mobiltelefonra letoltheto ingyenes alkalmazasrol van szo, ami azt jelenti, hogy Uj-Zelandrol mobilrol tudok hivni magyarorszagi mobiltelefont, INGYEN. (Egyebkent pedig ugyanez a hivas Viber vagy WhatsApp nelkul percenkent 600 forintnyi dollaromba kerulne. Ez 3 ujzelandi dollar , percenkent).

Tehat amit Nyugaton akarnak bevezetni, az NEM ADO, hanem HASZNALATI DIJ, aminek egy kis resze - kulfoldon 15 %-a, Ma.o.-n nem tom mennyi- lesz csak ado.
Magyarorszagon pedig a mar eddig befizetett hasznalati dij adojat akartak megemelni, aztan 750 forint havi fix-re akartak korlatozni, de ez sem jott be.
Ne keverd tehat, ez teljesen mas, mint amit Magyarorszagon akartak, akarnak dejcstompika segedletevel bevezetni.
Desischado
Remélem, orbánt a guta üti meg, hogy ezt nem tudja ellopni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.